Gebruiksaanwijzing TEFAL STEENGRILLS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL STEENGRILLS. Wij hopen dat dit TEFAL STEENGRILLS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL STEENGRILLS te teleladen.


TEFAL STEENGRILLS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (169 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL STEENGRILLS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwijder alle verpakkingsdelen, stickers of accessoires aan binnen en buitenkant van het apparaat. Plaats het apparaat in het midden van de tafel buiten bereik van kinderen. Plaats het apparaat op een stevige tafel: gebruik het niet op een zachte ondergrond. [. . . ] Bij het eerste gebruik kan het apparaat een lichte geur verspreiden en wat rook afgeven. Neem ongeveer 200 g van de ingrediënten per persoon: gebruik alleen verse producten (geen bevroren producten). Verwijder de pezen en het vet van het vlees. Snijd het vlees, de vis, de groenten en het fruit in plakjes of reepjes van ongeveer 1/2 cm dik en 5 tot 6 cm lang: het grillen van volledige stukken is niet de optimale manier om dit toestel te gebruiken. 1 2 Zet de thermostaat (afhankelijk van het model) op de juiste stand. Vanwege het langzaam opwarmen duurt het 5-10 minuten tot het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt. U kunt de stekker iets voor het einde van de maaltijd uit het stopcontact halen: de steen blijft nog minimaal 10 minuten erg heet, u kunt dus doorgaan met grillen. Na gebruik · Modellen met een aan/uit-schakelaar: Zet de schakelaar op uit: de indicator gaat uit. · Modellen met een thermostaat: Zet de thermostaat op de stop stand. Neem dan het snoer uit het stopcontact en verwijder (afhankelijk van het model) het snoer uit het apparaat. Laat het apparaat minstens een uur afkoelen en raak de steen niet aan. Het apparaat tijdens het afkoelen buiten bereik van kinderen houden. U kunt her verwarmingselement overeind zetten (afhankelijk van het model) om zo het schoon maken makkelijk te maken. Neem het verwarmingselement en de basis van het apparaat af met een spons, heet water en vloeibare zeep. De pannetjes zijn vaatwasmachinebestendig. Voorzorgmaatregelen voor het schoonmaken van de steen: De grillsteen is een natuurproduct. Elke steen is uniek en afhankelijk van de mate van poreusheid, kan de ene steen meer water opnemen dan de andere. Een steen die in water ondergedompeld is, kan als hij bij een volgend gebruik verwarmd wordt barsten gaan vertonen of zelfs kapot springen. De volledig afgekoelde steen onder een straaltje lauw water afspoelen en schoonmaken met en schuursponsje. [. . . ] Met citroen: pers het sap van een halve citroen uit en meng dit met 1 eetlepel scherpe mosterd en 5 eetlepels crème fraîche. Voeg daarbij 2 eetlepels crème fraîche, 2 eetlepels yoghurt, wat zout, peper, 1 tot 2 theelepels geraspte radijs en een paar druppels citroensap. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL STEENGRILLS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL STEENGRILLS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag