Gebruiksaanwijzing TEFAL STEENGRILL GOURMET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL STEENGRILL GOURMET. Wij hopen dat dit TEFAL STEENGRILL GOURMET handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL STEENGRILL GOURMET te teleladen.


TEFAL STEENGRILL GOURMET : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (217 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL STEENGRILL GOURMET

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Modellen met een thermostaat: Zet de thermostaat op de maximum stand. · Andere modellen: Het apparaat functioneert zodra de stekker in een stopcontact is gestoken. 0 max. Verwarm het apparaat minimaal 20 en maximaal 30 minuten voor. [. . . ] Een steen die in water ondergedompeld is, kan als hij bij een volgend gebruik verwarmd wordt barsten gaan vertonen of zelfs kapot springen. De volledig afgekoelde steen onder een straaltje lauw water afspoelen en schoonmaken met en schuursponsje. Vervolgens goed afdrogen. Gebruik liever geen afwasmiddelen en andere schoonmaakproducten. De warme of koude steen nooit in water onderdompelen of in water laten weken. De steen is niet vaatwasmachinebestendig. Opbergplaats Controleer of het apparaat afgekoeld is voordat u het gaat opbergen. 1. Afhankelijk van het model: zet de pannetjes in hun hiervoor bestemde plaats onder het apparaat, of plaats de pannetjes per 2 in elkaar en dan onder het verwarmingselement. 3. Breng de steen weer op zijn plaats. Raclette De ware raclette wordt bereid met een speciale raclette kaas. U kunt daarvoor de Tefal kaasschaafspeciaal-raclette gebruiken (niet geleverd bij het apparaat: u kunt deze kopen bij uw lokale dealer). Plaats een kaasplak in elk bakje en laat het gedurende ongeveer 5 minuten smelten. Enkele recepten voor 8 personen: Nederlands Raclette van Savooien · 1, 5 kg tot 2 kg raclette kaas · 2, 5 kg aardappels · 16 plakken Savooien ham · enkele pepers · enkele stukken champignons · 1 pot zure augurken · 1 pot zure uitjes · wat zoete maïs uit blik Kook de aardappels in de schil. Snijd de kaas in plakken, de pepers in stukken en de champignons in dunne plakjes. Zet als individuele hors d'oeuvre gerechten de zure augurken, de zure uitjes, de maïs en de pepers op tafel. Serveer met de ham, de aardappels en de andere garnituren. Raclette met gedroogd vlees · 1, 5 kg tot 2 kg raclette kaas · 16 aardappels · 16 dunne plakjes gedroogd vlees · 16 plakken rauwe ham · gemalen nootmuskaat · paprika · peper · tomaten · peterselie Kook de aardappels in de schil en snijd ze in dunne schijven. Serveer met rauwe ham en garneer met plakjes tomaat en peterselie. Raclette met geitenkaas · 1, 5 kg tot 2 kg raclette kaas · 2 kleine geitenkaasjes (rond 250 gr) in plakjes gesneden · 2, 5 kg aardappels · wat tijm · 1 pot zwarte olijven Kook de aardappels in de schil. [. . . ] Tartaarsaus: neem 40 gr zure augurken, 40 gr kappertjes, 40 gr witte uien en 1/4 van een bosje peterselie. Pikante mayonaise: roer door een kommetje mayonaise 1 dessertlepel fijngehakte sjalotjes, fijngesneden augurkjes, scherpe mosterd, 1 eetlepel tuinkruiden en peterselie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL STEENGRILL GOURMET

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL STEENGRILL GOURMET zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag