Gebruiksaanwijzing TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER. Wij hopen dat dit TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER te teleladen.


TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1582 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Pak het sikkelmes van de mini hakmolen altijd bij de as beet. · Haal de stekker altijd uit het stopcontact : * Indien men deze zonder toezicht laat. [. . . ] Met de keukengarde kunt u lichte bereidingen maken (pannenkoekbeslag, Haagse bluf, slagroom. . . . ). Steek de stekker in het stopcontact en druk daarna op de knop (B) waarbij u het toerental afstelt met het kartelwieltje B1, of druk op de toets (C). Na het apparaat uitgezet te hebben, drukt u op de eject-knop (D) om het keukengarde accessoire te demonteren. by "CLICK" 16 Gebruik van de mini hakmolen: Voordat u de mini hakmolen gebruikt: 1 - Plaats het sikkelmes (I2) (na de beschermkap verwijderd te hebben) voorzichtig in de kom (I3) op de centrale as. Vergeet niet de beschermkap weer aan te brengen als u eenmaal klaar bent met de bereiding. 3 - Plaats het deksel (I1) en dan het motorblok (A) op het deksel (I1). 4 - Steek de stekker in het stopcontact en druk daarna op de knop (B) waarbij u het toerental afstelt met het kartelwieltje B1, of druk op de toets (C). Met de mini hakmolen kunt u peterselie, specerijen, vlees (250 g), hazelnoten (100 g). De kom (I3) mag maximaal voor 2/3 gevuld worden. 1 3 2 2/3 MAX Nl Praktische adviezen · De kom die u gebruikt om te mixen of te kloppen mag maximaal voor 2/3 gevuld zijn om te voorkomen dat de inhoud over de rand heen komt. · De bereiding moet minimaal de onderkant van de mixervoet bedekken om te garanderen dat het mixen efficiënt genoeg gebeurt. · Verwijder bot en pezen van het vlees voordat u deze in de kom doet. · Als u warme bereidingen wilt mixen moet u de pan niet op het vuur/de hete kookplaat laten staan. Laat het gekookte voedsel een poosje staan, voordat u het overhevelt in de kom die u gebruikt bij het mixen. [. . . ] Bij verkleuring van kunststof onderdelen door ingrediënten zoals wortel kunt u deze inwrijven met een in slaolie gedrenkt doekje. De verkleuring zal echter niet helemaal meer te verwijderen zijn. Opbergen Gebruik de muurhouder (J) om uw mixer altijd binnen handbereik te hebben. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL STAAFMIXER JAMIE OLIVER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag