Gebruiksaanwijzing TEFAL RONDO 1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL RONDO 1000. Wij hopen dat dit TEFAL RONDO 1000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL RONDO 1000 te teleladen.


TEFAL RONDO 1000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2549 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL RONDO 1000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] MES : de brede onderkant van het mesgedeelte enigszins uittrekken om het mes schoon te maken (5). Niet forceren of proberen de onderkant te verwijderen : het is één geheel, dat niet gedemonteerd kan worden. MENGKOM (glas/kunststof), DEKSEL EN SLAGROOMKLOPPER zijn vaatwastmachinebestendig (plaats ze in het bovenste rek). [. . . ] BESLAG VOOR FLENSJES 120 g gezeefde tarwebloem, 3 eleren, 1 kleine tl zout, 1/4 l melk, 1 el olie. Alle ingrediënten in de mengkom doen en mengen tot het beslag mooi glad is (gedurende 15-20 sec. ). 180 g gezeefde tarwebloem, 12 g banketbakkersgist, 2 ei, 25 cl melk, 75 g gesmolten boter, 1 el vanillesuiker. De gist oplossen in een scheut lauw water en dit mengsel samen met de overige ingrediënten in de mengkom doen. Mengen tot een mooi glad beslag verkregen is (15-20 sec. ). Het beslag afgedekt met een vochtige doek op een warme plaats laten rijzen. De wafels bakken. ENKELE MAGNETRON-RECEPTEN SOEP OP BASIS VAN RAUWE GROENTEN Voorbereiding : 5 min. 1 preistengel, 1 middelgrote wortel, 1 aardappel, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook, 1 glas water, zout, 1 klontje boter. De groenten in stukken snijden en portie voor portie in de mengkom doen. Het mesje verwijderen en het water, een snufje zout en de boter toevoegen. De kom afdekken met magnetronfolie en hier wat gaatjes inprikken. in de magnetron zetten (hoogste vermogen) en het geheel tweemaal tijdens deze bereiding doorroeren. SOEP OP BASIS VAN GEKOOKTE GROENTEN Gebruik hiervoor dezelfde ingrediënten als in het voorgaande recept, maar kook de groenten eerst gaar voordat u ze in de mengkom fijnmaakt. De gekookte groenten in de mengkom doen, 1/2 glas bouillon (in plaats van 1 glas water) en een klontje boter toevoegen. mengen. Nog een 1/2 glas bouillon toevoegen en doorroeren. De mengkom afdekken met magnetronfolie en hier gaatjes inprikken. De groenten in stukjes snijden, ze in de mengkom doen samen met 1/2 glas water, wat zout en een klein klontje boter. [. . . ] Als U meer mayonaise wilt hebben voegt U olie toe tot het maximale niveau van de schijf, en U zet het apparaat 10 à 15 seconden langer in werking. OPGEKLOPT EIWIT 2 à 4 maal eiwit, 1 snufje zout Plaats de schijf in de schone kom, vrij van vetstof fen, giet het eiwit erin. Zet het apparaat in werking totdat de schijf in de leegte draait. voegen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL RONDO 1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL RONDO 1000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag