Gebruiksaanwijzing TEFAL MAGICLEAN WD311112

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL MAGICLEAN WD311112. Wij hopen dat dit TEFAL MAGICLEAN WD311112 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL MAGICLEAN WD311112 te teleladen.


TEFAL MAGICLEAN WD311112 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (596 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL MAGICLEAN WD311112

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Rangement • L’appareil peut se ranger verticalement - (5) 4 5 NL Wij danken u voor de aankoop van dit Tefal apparaat, dat uitsluitend bestemd is voor huishoudelijk gebruik. [. . . ] Voor het eerste gebruik - Installatie • Plaats het apparaat op een stevige ondergrond: vermijd gebruik op een onstabiele ondergrond. Laat het snoer niet boven een warmtebron of over de rand van het werkblad hangen (kookplaat, gaspit. € Vóór het allereerste gebruik raden wij u aan de bakplaten met olie in te wrijven en ze daarna af te nemen met een absorberende doek. € Controleer voordat u de platen gaat veranderen of het apparaat is afgekoeld en de stekker uit het stopcontact is gehaald. € Voor het verwijderen van de platen : druk op de knoppen - (2) • Voor het plaatsen van de platen : zet de plaat schuin neer en druk hierop om hem te vergrendelen - (3) Wafels van bierbeslag • 33 cl bier • 250 g bloem • 10 g bakpoeder • 1 theelepel zout • 75 g witte basterdsuiker • 50 g boter • 4 eieren • 1 theelepel citroensap 1/4 van het bier in een schenkkan gieten en 5 minuten wachten totdat het schuim is verdwenen. Klop de eieren in een grote kom samen met het bier, de boter, de suiker en het citroensap gedurende 2 minuten. Tijdens het eerste gebruik kunnen er tijdens de eerste • Steek de stekker in het stopcontact: het rode controlelampje gaat branden - (4) paar minuten een geur • Controleer of de spanning overeenkomt met de spanning die en rook vrijkomen. € Wanneer het netsnoer is beschadigd dient deze te worden vervangen door de fabrikant, zijn servicedienst of een gelijkwaardig gekwalificeerd persoon om een gevaarlijke sitiatie te voorkomen. [. . . ] Lever het in bij het milieustation in uw gemeente of bij onze technische dienst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL MAGICLEAN WD311112

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL MAGICLEAN WD311112 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag