Gebruiksaanwijzing TEFAL MAGICLEAN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL MAGICLEAN. Wij hopen dat dit TEFAL MAGICLEAN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL MAGICLEAN te teleladen.


TEFAL MAGICLEAN : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1881 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   TEFAL MAGICLEAN (302 ko)
   TEFAL MAGICLEAN MANUAL 2 (302 ko)
   TEFAL MAGICLEAN SAFETY INSTRUCTIONS VERSION 2003 (2709 ko)
   TEFAL MAGICLEAN SAFETY INSTRUCTIONS (2709 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL MAGICLEAN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Haal altijd de stekker uit het stopcontact wanneer u het apparaat zonder toezicht laat en voordat u onderdelen bevestigt, verwijdert of het apparaat schoon gaat maken. · U hoeft uitsluitend het apparaat te reinigen en het gebruikelijke onderhoud uit te voeren. · Maak geen gebruik van uw apparaat als het netsnoer of de stekker beschadigd is. [. . . ] Laat ze vervangen door een erkende reparatieservice om ieder risico te voorkomen (zie de lijst in het serviceboekje van de mixer). · Voor uw eigen veiligheid dient u uitsluitend gebruik te maken van de op het apparaat afgestemde accessoires en onderdelen van TEFAL. · Tijdens ieder gebruik niet meer dan seconden achterelkaar laten werken. Let op: Ga tijdens het bevestigen en verwijderen zorgvuldig om met de accessoires. 13 Gebruik (3) (4) ________________________________________________ · · · · · · · · · Maak voor het eerste gebruik de accessoires schoon met water en afwasmiddel. Plaats het gewenste accessoire op de voet in de aangegeven richting (zie tekening) en druk totdat u een «klik» hoort. Steek de stekker in het stopcontact en druk licht op de aan/uit-knop (B) voor snelheid 1, hard voor snelheid 2. Druk op de eject-knop (C) om de voet aan het einde van het gebruik te verwijderen. 200 g meel, een snufje zout, 200 ml melk, 0 g gesmolten boter, 3 eieren. ADVIEZEN Vul op snelheid 2 de kom voor minstens 2/3 van de hoogte voor een optimaal mixresultaat. Doe alle ingrediënten in de maatbeker van 0, 8 L (F) en mix ze enkele seconden op snelheid 2. Vul op snelheid 2 de kom voor minstens 2/3 van de hoogte voor een homogeen mengsel. Zet het accessoire gemalen ijs (E) en de maatbeker van 0, 8 L (F) op hun plaats, doe maximaal 3 ijsblokjes in het filter en maal ze op snelheid 2. Vul op snelheid 2 de kom voor minstens 2/3 van de hoogte voor een optimaal mixresultaat. Voor een fijner mengsel kunt u de bereiding voltooien met het accessoire voor hakken (rood). [. . . ] Voor een fijner mengsel kunt u de bereiding voltooien met het accessoire voor hakken (rood). Doe de ingrediënten in de maatbeker van 0, 8 L, meng ze met een neergaande beweging, altijd op snelheid 1. Nl Mayonaise GROEN Flensjesbeslag Gemalen ijs Margarita (geniet, maar drink met mate) Gazpacho BLAUW tomaten, 1/2 teentje knoflook, 60 g witbrood, 100 g komkommer, 1 rode paprika en 1 groene paprika, 10 ml water, 1 eetlepel azijn, zout, ijsblokjes. 1 snufje zout, 2 eiwitten uit de koelkast. Opgeklopt eiwit GEEL Vlees 100 g rauw of gaar vlees. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL MAGICLEAN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL MAGICLEAN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag