Gebruiksaanwijzing TEFAL HANDMIXER PREP LINE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL HANDMIXER PREP LINE. Wij hopen dat dit TEFAL HANDMIXER PREP LINE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL HANDMIXER PREP LINE te teleladen.


TEFAL HANDMIXER PREP LINE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1695 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL HANDMIXER PREP LINE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Indien het apparaat gebruik wordt voor commerciële of professionele doeleinden, kan het overbelast raken, beschadigen of lichamelijke verwondingen teweeg brengen. Gebruik van het apparaat in dergelijke omstandigheden, valt niet onder de garantie. Gebruik het apparaat nooit met vochtige handen of op een vochtige of natte ondergrond, dit om elektrische schokken te voorkomen. [. . . ] Raak de gardes niet aan en breng geen enkel voorwerp (mes, vork, lepel, etc. ) in contact met de gardes om zo te voorkomen dat u uzelf blesseert, ongelukken voor uw directe omgeving veroorzaakt, of het apparaat beschadigt. U kunt, alléén wanneer het apparaat niet aanstaat, een spatel gebruiken. Om beschadiging van het apparaat te voorkomen, dient u het apparaat en zijn onderdelen nooit in de koelkast, oven of magnetron te zetten. De onderdelen zijn ontworpen voor de bereiding van voedingsmiddelen. Mixer Uitwerpknop voor gardes Snelheidsregelaar Turbostand Gardes voor lichte bereidingen Gardes voor lichte bereidingen (model met kom) Gardes voor zware bereidingen Gardes voor zware bereidingen (model met kom) Deeghaak (naar gelang model) Verstevigingsonderdeel H. Standaard (naar gelang model) Kom (naar gelang model) Knop voor het bewegen van de draaiende standaard (naar gelang model) Uitwerpknop voor mixer (naar gelang model) Gekartelde rand (naar gelang model) Spatel (naar gelang model) Staafmixer (naar gelang model) Doseerkom (naar gelang model) Voor het eerste gebruik Haal de onderdelen uit hun verpakkingen en maak ze schoon met warm water. Het gebruik van de mixer met de gardes Stop de gardes (B of F) in de mixer (D) in de hiervoor gemaakte openingen en draai ze aan. Het apparaat aanzetten: - Het apparaat is uitgerust met 5 snelheidsstanden en een turbostand. Begin het roeren of mixen altijd in positie 1 voordat u naar positie 5 overgaat. -Om zware bereidingen te mixen, raden wij u aan om alleen met positie 5 te werken. -U kunt ook de snelheid versnellen door op de turbostand (A3) te drukken: deze functie werkt bij alle standen. Wij raden u echter aan om deze stand slechts kort te gebruiken (maximaal 30 seconden voor zware bereidingen). Als u klaar bent met gebruik, zet u de snelheidsregelaar (A2) weer in de "0" positie. [. . . ] Onderdelen + naam bereiding Gardes voor lichte bereidingen of deeghaak Opgeklopt eiwit Max hoeveelheid Max tijd Snelheid 9 eieren, 470 g bloem, 470 g suiker, Gardes voor lichte 470 g gesmolten bereidingen of boter, 1 theelepel deeghaak gist, 2 mespuntjes Cakebereiding zout, 1 zakje vanillesuiker Gardes op standaard Brooddeeg 500 g bloem, 300 ml water, 10 g zout, 10 g bakkersgist Niet vaker dan 5 keer herhalen. Maak de gardes of staafmixer direct na gebruik schoon om te voorkomen dat restjes eieren of olie achterblijven. U kunt de onderdelen onder de kraan schoonmaken met een spons en afwasmiddel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL HANDMIXER PREP LINE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL HANDMIXER PREP LINE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag