Gebruiksaanwijzing TEFAL FR7011

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL FR7011. Wij hopen dat dit TEFAL FR7011 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL FR7011 te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL FR7011
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL FR7011

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Het apparaat niet gebruiken indien: - het apparaat zelf of het snoer hiervan defect is, - het apparaat gevallen is, zichtbaar beschadigd is of niet goed meer functioneert. In dat geval moet het apparaat naar een erkende servicedienst zo dicht mogelijk bij u in de buurt gebracht worden. · Dit apparaat werkt op hoge temperaturen, wat tot brandwonden kan leiden. Ondanks de goede *afhankelijk van het model hittebescherming dient u niet de hete delen van het apparaat aan te raken (filter, venster. . . ). [. . . ] · De merktekens 1 L en 5 Cups UK van de uitneembare binnenpan komen overeen met een inhoud van 1 liter. Bakwijze Diep frituren Ondiep frituren Hoeveelheid Nietolie vloeibaar vet 2 L / 11 C 1785 g 1L/5C 892 g 16 Ned Voorbereiding mechanische versie Voorverwarmen · Sluit het deksel. · Steek de stekker in het stopcontact. · Stel de thermostaat af op de voor uw gerecht geschikte stand (zie tabel p. · De friteuse wordt warm en het controlelampje van de temperatuur brandt. · Til de handgreep van het mandje op tot u Nooit de de "klik" van de vergrendeling hoort. maximale hoeveelheid · Droog de etenswaren goed af. ervoor dat de te frituren producten zo droog mogelijk zijn om de stoomafgifte zo veel mogelijk te reduceren. etenswaren op dezelfde · Neem een minder grote hoeveelheid grootte, zodat ze op indien het om bevroren voedsel gaat. homogene wijze gaar · Plaats het mandje op de rand van de bin- worden. nenpan en laat de handgreep horizontaal Vermijd te dikke stukken. Indien u vergeet het apparaat uit te schakelen, gaat dit automatisch anderhalf uur na het verwarmen van het apparaat uit. · Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact. · Laat de friteuse afkoelen (1 tot 2 uur). · Rol het snoer aan de achterzijde van de friteuse op. · Gebruik de transporthandgrepen voor het verplaatsen van de friteuse. 19 Ned Baktabel De aangegeven baktijden zijn slechts een indicatie en kunnen variëren afhankelijk van de hoeveelheid en uw smaak. Baktabel verse producten Gerecht Max. hoeveelheid Aanbevolen hoeveelheid voor een optimaal resultaat Aardappelballetjes Aardappelschijfjes Aardappelkroketjes Kroketjes van gevogelte Kalfsfiletrolletjes Gefrituurde stukken kip Varkensreepjes Visfilet (zeebrasem, koolvis. . . ) Groentenbeignets (aubergines. . . ) Champignons Zoete soesjes Appelflappen Frites Frites Hoeveelheid vet 2L 2L 2L 2L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L Tempera- Hoeveeltuur heid 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 180°C 180°C 180°C 160°C 170°C 150°C 170°C 170°C 1000 g 550 g 300 g 250 g 8-10 p 8-10 p 6-8 p 8p 400 g 4p 10-12 p 200 g 12-15 p 7-8 p Tijd 14-16 min. 4-6 min. Baktabel bevroren producten Gerecht Max. hoeveelheid Aanbevolen hoeveelheid voor een optimaal resultaat Pommes noisettes Aardappelblokjes Gepaneerde kalfsfilets met vulling Gepaneerde varkensfilets met vulling Rundergehaktballetjes Gepaneerde vis (kabeljauw. . . ) Gepaneerde visfilet (zeebrasem, koolvis. . . ) Visbeignets Vissticks Garnalenbeignets Calamarisbeignets Appelflappen Frites Frites Hoeveelheid vet 2L 2L 2L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L 1L Tempera- Hoeveeltuur heid 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 190°C 750 g 400 g 50 g 8-10 p 12-15 p 12-15 p 15-18 p 10 p 3p 8p 8p 12 p 12-15 p 7-8 p Tijd 10-12 min. 4-5 min 5-6 min. 20 Ned Onderhoud Bewaar het vet · Verzamel met een schuimspaan de kleine voedselresten die in het vet blijven drijven. · Bewaar het vet in de friteuse of zet het in een aparte bak koel weg (aanbevolen indien u de friteuse niet vaak gebruikt). Gebruik geen metalen voorwerpen. Filter het vet Met papieren filter (verkrijgbaar bij de erkende Servicediensten) · Wacht tot het vet lauw is. · Giet het vet voorzichtig in een pan. [. . . ] · Zet het deksel terug. Reinig het kijkvenster na max. 5 bakbeurten. Zet het deksel schuin in de vaatwasmachine, met het kijkvenster naar boven. Reinig de uitneembare binnenpan · Na veelvuldig gebruik kan de binnenpan bruin worden en krassen vertonen, maar dit is geen probleem. De etenswaren worden niet goudbruin en blijven zacht - Zij zijn te dik en bevatten veel water. - Er zitten teveel etenswaren in het mandje en - Frituur slechts kleine hoeveelheden (vooral de olie heeft niet de juiste temperatuur. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL FR7011

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL FR7011 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag