Gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUES

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUES. Wij hopen dat dit TEFAL FONDUES handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUES te teleladen.


TEFAL FONDUES : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (140 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL FONDUES

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Wij raden u aan zonnebloemolie, arachideolie of plantaardig frituurvet, zoals bijv. · Gebruik geen gearomatiseerde oliën met ingrediënten (bijv. : druivenpitten of tuinkruiden). · Voor het model Super Fondue geldt : het deksel tijdens het voorverwarmen niet op de fonduepan zetten. [. . . ] Doe de wijn met het citroensap in de fonduepan en meng dit 6 tot 7 minuten. Voeg de kaas toe en roer met een houten lepel tot het een glad mengsel wordt. Zodra de kaas gesmolten is, de Kirsch, een snufje nootmuskaat en wat peper toevoegen. Serveren met: stokbrood, rauwkost, verse salades. Chinese fondue Voor 4 personen: · 1, 5 of 2 liter kippenbouillon (afhankelijk van het model) · 2 teentjes knoflook · 2 plakjes gemberwortel · 200 g varkenshaas- of filet · 200 g kipfilet · 200 g ossehaas of biefstuk · 200 g tahoe · 1 kg verse groenten (combinatie van uien, champignons, worteltjes, prei, Chinese kool, courgette, selderijknol, bamboespruiten (uit blik) en taugé) · citroensap Saus: · 2 dl sojasaus · 1 eetlepel citroensap · 2 eetlepels honing · 2 plakjes gemberwortel · 2 teentjes knoflook · 1 borrelglas sherry · 1 eetlepel sesamolie Zet de thermostaat op stand 5. U kunt nu alle groenten (in porties) aan de bouillon toevoegen en ieder kan zelf het vlees aan een fonduevorkje in de bouillon gaar laten worden. De groenten kunnen met behulp van een speciaal netje uit de bouilllon gehaald worden. De bouillon wordt naarmate de maaltijd vordert, steeds geuriger en krachtiger. Als alles op is kan deze bouillon in Chinese rijstkommetjes geserveerd worden. Saus: Verwarm de sojasaus met het citroensap en roer de honing erdoor tot deze geheel is opgelost. Serveren met: witte rijst, een droge witte wijn of rosé of Chinese thee. Recepten Recettes Fondues Bourguignonne fondue Voor 6 personen: · 1 liter olie · 200 g kalfsfilet (per persoon) in blokjes van 2 cm gesneden Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, dragonsaus, pikante saus, saus met tuinkruiden Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Iedereen prikt een stukje vlees aan de fonduevork en laat dit ongeveer 1 tot 2 minuten in de olie bakken. Kip fondue Voor 6 personen: · 1 kip, zonder bot en in kleine stukjes gesneden · 4 worstjes, in stukjes gesneden · 1 liter notenolie Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, saus met Roquefort en sjalotjes Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Iedereen prikt een stukje kip en een stukje worst aan de fonduevork en laat dit ongeveer 4 minuten in de olie bakken. Na het bakken kunt u het vlees eventueel bakken. Antilliaanse visfondue Voor 6 personen: · 500 g visfilet naar keuze · 3 teentjes knoflook · 1 ui · mespuntje chilipeper (facultatief) · 2 grote aard-appelen, geschild en gekookt · 6 gambas of 18 grote Noorse garnalen, gepeld · 1 citroen · zout · bloem · 2 eieren · 1 liter olie Sauzen: pittige mayonaise, creoolse saus, pili pili saus Haal de vis, knoflook, ui, chilipeper en de aardappelen door een groentenzeef. Snij de gamba's in 2 of 3 stukken en rol deze, of de garnalen, ook door de bloem. [. . . ] Uiensaus: Snipper 4 grote uien en laat deze in een pan met een klontje boter zacht worden zonder ze te laten kleuren. Doe 2 eetlepels crème fraîche in een kommetje, roer er een snufje nootmuskaat door en voeg vervolgens de uien toe. Appel-cider saus: Schil een appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL FONDUES

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL FONDUES zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag