Gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUES

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUES. Wij hopen dat dit TEFAL FONDUES handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUES te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL FONDUES
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL FONDUES

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Voeg nooit water toe aan de olie of een andere vette substantie. · Voeg geen tuinkruiden of andere specerijen toe aan de olie. · Wij raden u aan zonnebloemolie, arachideolie of plantaardig frituurvet, zoals bijv. · Gebruik geen gearomatiseerde oliën met ingrediënten (bijv. : druivenpitten of tuinkruiden). [. . . ] Snij het vlees in zeer dunne plakjes en leg het op schaaltjes. Borstel de champignons schoon en besprenkel ze met citroensap. Snij de prei, kool en selderijknol in reepjes. U kunt nu alle groenten (in porties) aan de bouillon toevoegen en ieder kan zelf het vlees aan een fonduevorkje in de bouillon gaar laten worden. De groenten kunnen met behulp van een speciaal netje uit de bouilllon gehaald worden. De bouillon wordt naarmate de maaltijd vordert, steeds geuriger en krachtiger. Als alles op is kan deze bouillon in Chinese rijstkommetjes geserveerd worden. Saus: Verwarm de sojasaus met het citroensap en roer de honing erdoor tot deze geheel is opgelost. Voeg de overige ingrediënten toe en roer alles goed door elkaar. Serveren met: witte rijst, een droge witte wijn of rosé of Chinese thee. Recepten Recettes Fondues Bourguignonne fondue Voor 6 personen: · 1 liter olie · 200 g kalfsfilet (per persoon) in blokjes van 2 cm gesneden Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, dragonsaus, pikante saus, saus met tuinkruiden Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Iedereen prikt een stukje vlees aan de fonduevork en laat dit ongeveer 1 tot 2 minuten in de olie bakken. Kip fondue Voor 6 personen: · 1 kip, zonder bot en in kleine stukjes gesneden · 4 worstjes, in stukjes gesneden · 1 liter notenolie Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, saus met Roquefort en sjalotjes Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Terwijl er gegeten wordt blijft de thermostaat op stand 5. Iedereen prikt een stukje kip en een stukje worst aan de fonduevork en laat dit ongeveer 4 minuten in de olie bakken. Na het bakken kunt u het vlees eventueel bakken. Antilliaanse visfondue Voor 6 personen: · 500 g visfilet naar keuze · 3 teentjes knoflook · 1 ui · mespuntje chilipeper (facultatief) · 2 grote aard-appelen, geschild en gekookt · 6 gambas of 18 grote Noorse garnalen, gepeld · 1 citroen · zout · bloem · 2 eieren · 1 liter olie Sauzen: pittige mayonaise, creoolse saus, pili pili saus Haal de vis, knoflook, ui, chilipeper en de aardappelen door een groentenzeef. Klop de eieren los en roer deze door het mengsel. Vorm hiervan balletjes ter grootte van een walnoot. Snij de gamba's in 2 of 3 stukken en rol deze, of de garnalen, ook door de bloem. Giet de olie in de fonduepan en zet de thermostaat op stand 5. Verwarm de olie gedurende 15 tot 20 minuten. Prik de visballetjes en de gamba's of garnalen aan een fonduevorkje en bak de balletjes in 5 minuten en de gamba's en garnalen in 2 tot 3 minuten gaar. [. . . ] De saus in laten dikken tot zij er uitziet als appelmoes en af laten koelen. Meng er vervolgens 5 eetlepels crème fraîche en wat versgemalen peper door. Nederlands Français Sauzen op basis van boter Recepten Recettes Sauzen Exotische sauzen Scherpe sojasaus: Roer door een kommetje ketjap 6 eidooiers en een kleine beetje geraspte mierikswortel. Creoolse saus: Pel 2 bananen en snijd ze in plakjes. Bak deze zacht en maak ze met een vork fijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL FONDUES

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL FONDUES zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag