Gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUE. Wij hopen dat dit TEFAL FONDUE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL FONDUE te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL FONDUE
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   TEFAL FONDUE 2-05 (224 ko)
   TEFAL FONDUE 04-08 (1209 ko)
   TEFAL FONDUE 09-03 (140 ko)
   TEFAL FONDUE (182 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL FONDUE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Neem de binnenzijde van de fonduepan af met een zachte doek met olie (2). Montage en voorverwarmen, vervolg Plaats de fonduepan (2) op het voetstuk van het apparaat (1). Voor het model Super Fondue: zorg ervoor dat de twee uitsteeksels van de binnenpan in de inkepingen van het voetstuk vallen. Zorg ervoor dat de fonduepan goed en stabiel op het voetstuk van het apparaat staat. Gebruik uitsluitend de bij het apparaat geleverde fonduepan of een fonduepan die u bij een erkend servicecentrum heeft gekocht. Plaats geen aluminiumfolie of andere voorwerpen tussen de fonduepan en het verwarmingselement. 2 1 Voorkom beschadigingen van de fonduepan door: De fonduepan uitsluitend op het voetstuk waarvoor hij gemaakt is te gebruiken (bijv. : de fonduepan nooit in een oven, op het gas of een elektrische kookplaat gebruiken. . . ). Zet het apparaat op een schone, vlakke en stevige ondergrond, waar hij tijdens de gehele duur van het fonduen zal blijven staan. Gebruik bij voorkeur geen zachte ondergrond zoals bijv een plastic tafelkleed ("Bulgomme"). [. . . ] Voeg de fijngehakte knoflook en plakjes gemberwortel toe. Snij het vlees in zeer dunne plakjes en leg het op schaaltjes. Borstel de champignons schoon en besprenkel ze met citroensap. Snij de prei, kool en selderijknol in reepjes. U kunt nu alle groenten (in porties) aan de bouillon toevoegen en ieder kan zelf het vlees aan een fonduevorkje in de bouillon gaar laten worden. De groenten kunnen met behulp van een speciaal netje uit de bouilllon gehaald worden. De bouillon wordt naarmate de maaltijd vordert, steeds geuriger en krachtiger. Als alles op is kan deze bouillon in Chinese rijstkommetjes geserveerd worden. Saus: Verwarm de sojasaus met het citroensap en roer de honing erdoor tot deze geheel is opgelost. Voeg de overige ingrediënten toe en roer alles goed door elkaar. Serveren met: witte rijst, een droge witte wijn of rosé of Chinese thee. Recepten Recettes Fondues Bourguignonne fondue Voor 6 personen: · 1 liter olie · 200 g kalfsfilet (per persoon) in blokjes van 2 cm gesneden Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, dragonsaus, pikante saus, saus met tuinkruiden Zet de thermostaat op stand 5. Laat de boter smelten en voeg de tomaten en de in reepjes gesneden groene paprika toe. Zet de thermostaat terug op stand 3 of 4 en voeg het paprikapoeder toe, verwarm alles nog eens gedurende 2 minuten. Voeg de geraspte kaas toe en laat deze al roerend met een houten spatel smelten. Voeg de peper, de majoraan toe en de crème fraîche toe. Strooi de allesbinder over het geheel en meng alle ingrediënten goed. Verwarm de wijn in een pannetje en leng hier de fondue mee aan. Prik nu stukjes brood aan de vorkjes en dompel deze in de fondue. Nederlands Français Visfondue Recepten Recettes Fondues Chocolade fondue Voor 6 personen: · 500 g pure chocolade · 4 dl verse slagroom · 2 eetlepels Cognac (naar smaak) · stukjes fruit: peer, banaan, appel, aardbei, perzik, pruimen Zet de thermostaat op stand 1. Laat de verse slagroom ongeveer 2 minuten warm worden. Rasp of schaaf de chocolade en laat die 10 minuten bij de slagroom smelten, terwijl u af en toe roert tot er een mooie gelijkmatige massa ontstaan is. Daarna voegt u twee eetlepels Cognac toe. Als de fondue voor kinderen bestemd is dan neemt u in plaats van cognac een vanillestokje. [. . . ] Creoolse saus: Pel 2 bananen en snijd ze in plakjes. Bak deze zacht en maak ze met een vork fijn. Pili-pili: Verwarm 2 kleine blikjes tomatenpuree en voeg daar 1 eetlepel pili pili-kruiden aantoe. Overige sauzen Met sjalotjes en azijn: Snipper 6 sjalotjes zeer fijn en roer deze door een kommetje azijn. Aioli: Meng 2 eidooiers met 4 uitgeperste teentjes knoflook en wat zout en peper. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL FONDUE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL FONDUE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag