Gebruiksaanwijzing TEFAL F1000 10-04

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL F1000. Wij hopen dat dit TEFAL F1000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL F1000 te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL F1000
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL F100010-04

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats geen aluminiumfolie of andere voorwerpen tussen de fonduepan en het verwarmingselement. Voorkom beschadigingen van de fonduepan door: De fonduepan uitsluitend op het voetstuk waarvoor hij gemaakt is te gebruiken (bijv. : de fonduepan nooit in een oven, op het gas of een elektrische kookplaat gebruiken. . . ). Zet het apparaat op een schone, vlakke en stevige ondergrond, waar hij tijdens de gehele duur van het fonduen zal blijven staan. Gebruik bij voorkeur geen zachte ondergrond zoals bijv een plastic tafelkleed ("Bulgomme"). Zet het apparaat nooit direct op een kwetsbare ondergrond (glazen tafel, tafelkleed, gelakt meubel. . . ). Belangrijke adviezen voor het gebruik FONDUE MET OLIE: · Gebruik telkens nieuwe olie. · Gebruik geen mengsel van verschillende soorten olie. [. . . ] Zodra de kaas gesmolten is, de Kirsch, een snufje nootmuskaat en wat peper toevoegen. Zet de thermostaat terug naar stand 3 of 4. Serveren met: stokbrood, rauwkost, verse salades. Chinese fondue Voor 4 personen: · 1, 5 of 2 liter kippenbouillon (afhankelijk van het model) · 2 teentjes knoflook · 2 plakjes gemberwortel · 200 g varkenshaas- of filet · 200 g kipfilet · 200 g ossehaas of biefstuk · 200 g tahoe · 1 kg verse groenten (combinatie van uien, champignons, worteltjes, prei, Chinese kool, courgette, selderijknol, bamboespruiten (uit blik) en taugé) · citroensap Saus: · 2 dl sojasaus · 1 eetlepel citroensap · 2 eetlepels honing · 2 plakjes gemberwortel · 2 teentjes knoflook · 1 borrelglas sherry · 1 eetlepel sesamolie Zet de thermostaat op stand 5. Voeg de fijngehakte knoflook en plakjes gemberwortel toe. Snij het vlees in zeer dunne plakjes en leg het op schaaltjes. Borstel de champignons schoon en besprenkel ze met citroensap. Snij de prei, kool en selderijknol in reepjes. U kunt nu alle groenten (in porties) aan de bouillon toevoegen en ieder kan zelf het vlees aan een fonduevorkje in de bouillon gaar laten worden. De groenten kunnen met behulp van een speciaal netje uit de bouilllon gehaald worden. De bouillon wordt naarmate de maaltijd vordert, steeds geuriger en krachtiger. Als alles op is kan deze bouillon in Chinese rijstkommetjes geserveerd worden. Saus: Verwarm de sojasaus met het citroensap en roer de honing erdoor tot deze geheel is opgelost. Voeg de overige ingrediënten toe en roer alles goed door elkaar. Serveren met: witte rijst, een droge witte wijn of rosé of Chinese thee. Recepten Fondues Bourguignonne fondue Voor 6 personen: · 1 liter olie · 200 g kalfsfilet (per persoon) in blokjes van 2 cm gesneden Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, dragonsaus, pikante saus, saus met tuinkruiden Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Iedereen prikt een stukje vlees aan de fonduevork en laat dit ongeveer 1 tot 2 minuten in de olie bakken. Kip fondue Voor 6 personen: · 1 kip, zonder bot en in kleine stukjes gesneden · 4 worstjes, in stukjes gesneden · 1 liter notenolie Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, saus met Roquefort en sjalotjes Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Terwijl er gegeten wordt blijft de thermostaat op stand 5. Iedereen prikt een stukje kip en een stukje worst aan de fonduevork en laat dit ongeveer 4 minuten in de olie bakken. Na het bakken kunt u het vlees eventueel bakken. Antilliaanse visfondue Voor 6 personen: · 500 g visfilet naar keuze · 3 teentjes knoflook · 1 ui · mespuntje chilipeper (facultatief) · 2 grote aard-appelen, geschild en gekookt · 6 gambas of 18 grote Noorse garnalen, gepeld · 1 citroen · zout · bloem · 2 eieren · 1 liter olie Sauzen: pittige mayonaise, creoolse saus, pili pili saus Haal de vis, knoflook, ui, chilipeper en de aardappelen door een groentenzeef. Klop de eieren los en roer deze door het mengsel. Vorm hiervan balletjes ter grootte van een walnoot. [. . . ] De saus in laten dikken tot zij er uitziet als appelmoes en af laten koelen. Meng er vervolgens 5 eetlepels crème fraîche en wat versgemalen peper door. Nederlands Sauzen op basis van boter Recepten Sauzen Exotische sauzen Scherpe sojasaus: Roer door een kommetje ketjap 6 eidooiers en een kleine beetje geraspte mierikswortel. Creoolse saus: Pel 2 bananen en snijd ze in plakjes. Bak deze zacht en maak ze met een vork fijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL F1000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL F1000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag