Gebruiksaanwijzing TEFAL EF2000 2-05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL EF2000. Wij hopen dat dit TEFAL EF2000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL EF2000 te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL EF2000
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL EF20002-05

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] fondue U heeft zojuist een apparaat aangeschaft waarvoor onze dank. Lees de instructies in deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en houd hem bij de hand. Dit product is alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik. De fabrikant behoudt zich het recht voor om in het belang van de consument op ieder willekeurig moment de eigenschappen of onderdelen van zijn producten te wijzigen. Super Fondue Multi Fondues 2 1 Inhoud : · Olie : minimum 0, 75 L maximum 1 L (zie maatstreepje) · Bouillon : 1 tot maximaal 1, 5 L Inhoud : · Olie : minimum 1 L - maximum 1, 25 L (zie maatstreepje) · Bouillon : maximaal 2 L water plus ingrediënten (voor 1 uur fonduen) Montage en voorverwarmen Voor de eerste ingebruikname: · Verwijder alle verpakkingen, stickers of accessoires aan de binnen- en buitenkant van het apparaat. · Maak de fonduepan schoon (2) (volg hierbij de aanwijzingen uit de paragraaf "Na gebruik"). [. . . ] Voeg de overige ingrediënten toe en roer alles goed door elkaar. Serveren met: witte rijst, een droge witte wijn of rosé of Chinese thee. Recepten Recettes Fondues Bourguignonne fondue Voor 6 personen: · 1 liter olie · 200 g kalfsfilet (per persoon) in blokjes van 2 cm gesneden Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, dragonsaus, pikante saus, saus met tuinkruiden Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Iedereen prikt een stukje vlees aan de fonduevork en laat dit ongeveer 1 tot 2 minuten in de olie bakken. Kip fondue Voor 6 personen: · 1 kip, zonder bot en in kleine stukjes gesneden · 4 worstjes, in stukjes gesneden · 1 liter notenolie Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, saus met Roquefort en sjalotjes Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat de olie 15 minuten voorverwarmen. Terwijl er gegeten wordt blijft de thermostaat op stand 5. Iedereen prikt een stukje kip en een stukje worst aan de fonduevork en laat dit ongeveer 4 minuten in de olie bakken. Na het bakken kunt u het vlees eventueel bakken. Antilliaanse visfondue Voor 6 personen: · 500 g visfilet naar keuze · 3 teentjes knoflook · 1 ui · mespuntje chilipeper (facultatief) · 2 grote aard-appelen, geschild en gekookt · 6 gambas of 18 grote Noorse garnalen, gepeld · 1 citroen · zout · bloem · 2 eieren · 1 liter olie Sauzen: pittige mayonaise, creoolse saus, pili pili saus Haal de vis, knoflook, ui, chilipeper en de aardappelen door een groentenzeef. Klop de eieren los en roer deze door het mengsel. Vorm hiervan balletjes ter grootte van een walnoot. Snij de gamba's in 2 of 3 stukken en rol deze, of de garnalen, ook door de bloem. Giet de olie in de fonduepan en zet de thermostaat op stand 5. Verwarm de olie gedurende 15 tot 20 minuten. Prik de visballetjes en de gamba's of garnalen aan een fonduevorkje en bak de balletjes in 5 minuten en de gamba's en garnalen in 2 tot 3 minuten gaar. Serveren met: Creoolse rijst. Recepten Recettes Fondues Voor 6 personen: · 150 à 200 g vis (diverse soorten, naar keuze) per persoon · bloem · boter · 3 uien · 4 takjes peterselie · 1/4 witte wijn · 1 eetlepel mosterd · 1 liter olie Snij de vis in blokjes en haal ze door de bloem. Maak de saus als volgt: snipper de uien en fruit deze in een beetje boter in een hapjes-of braadpan samen met 4 takjes peterselie. Meng de bloem er snel doorheen, voeg geleidelijk de wijn en 3/4 liter water toe. Voeg vervolgens eventuele visgraten toe. Schenk de bouillon in een kom en meng er 1 eetlepel scherpe mosterd door. Houd de saus warm op een réchaud. Prik nu een blokje vis aan het fonduevorkje, dompel dit in de hete olie en laat de vis goudbruin kleuren. Schenk er op het bord wat warme saus over. Provencaalse fondue Voor 4 tot 6 personen: · 6 tomaten (of maximaal 800 g) · 50 g boter · 1/2 groene paprika · 750 geraspte emmenthaler · 1/2 theelepeltje versgemalen zwarte peper · vingergreep gedroogde marjoraan · 1 bekertje crême fraîche · 1 theelepel allesbinder · 1 glas witte wijn · 2 theelepels paprikapoeder · stokbrood Snij het stokbrood in kleine stukjes. [. . . ] Voeg scheutje voor scheutje 1/4 liter olijfolie toe. Klop de olie telkens zorgvuldig door de saus. Roer aan het eind wat citroensap door de saus. FRA Participons à la protection de l'environnement !· Votre appareil contient de nombreux matériaux valorisables ou recyclables. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL EF2000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL EF2000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag