Gebruiksaanwijzing TEFAL CROC MINUTE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL CROC MINUTE. Wij hopen dat dit TEFAL CROC MINUTE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL CROC MINUTE te teleladen.


TEFAL CROC MINUTE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (47 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL CROC MINUTE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] R www. tefal. com Wij danken u voor de aanschaf van dit TEFAL apparaat geschikt voor huishoudelijk gebruik. [. . . ] · 4 sneden brood · 20 g boter · 70 g Goudse kaas · 1 plakje ham · peper Snijd de kaas in dunne plakjes and verdeel het over twee sneetjes brood. Leg een half plakje ham erbovenop en strooi er een snufje peper overheen. · 4 sneden brood · 20 g boter · 2 eepjes chocolade · 1/2 banaan Bedek twee sneden brood met de chocolade, daaroverheen de in stukjes gesneden banaan. Steek de stekker in het stopcontact : het controlelampje gaat branden. Controleer of de spanning overeenkomt met de spanning die op het typeplaatje onder op het apparaat staat vermeld. Wanneer de netaansluitleiding is beschadigd dient deze te worden vervangen door de fabrikant, zijn servicedienst of een gelijkwaardig gekwalificeerd persoon om een gevaarlijke sitiatie te voorkomen. [. . . ] Het apparaat kan verticaal opgeborgen worden om ruimte te besparen. NED [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL CROC MINUTE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL CROC MINUTE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag