Gebruiksaanwijzing TEFAL BL305801

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL BL305801. Wij hopen dat dit TEFAL BL305801 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL BL305801 te teleladen.


TEFAL BL305801 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4942 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL BL305801

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze voorschriften aandachtig door voordat u uw apparaat voor het eerst gebruikt. Bewaar deze op een veilige plek, zodat u ze later als referentie kunt gebruiken. VEILIGHEIDSVERGRENDELING Het apparaat werkt alleen als de mengbeker (C) of de accessoires (D of E) op de juiste wijze op het motorblok (A) zijn geplaatst en vergrendeld. [. . . ] Het rode slotje (open) moet op één lijn staan met de gleuf in het motorblok. 3 - stand 1) • Draai de mengbeker (C) vervolgens een kwartslag tot het groene slotje (gesloten) verschijnt. € Met de kruidenmaler (D) kunt u ingrediënten als uien, knoflook, vlees (in stukken gesneden) en droge vruchten in enkele seconden fijnhakken en beschuiten verkruimelen. Gebruik de kruidenmaler niet voor vloeibare bereidingen (vruchtensappen enzovoort) • Met de specerijenmaler (E) kunt u in enkele seconden specerijen fijnmalen: korianderzaadjes, peper enzovoort. € Deze accessoires zijn voorzien van een kom (F), die toegang tot de messen voorkomt tijdens het gebruik. Vergrendel het accessoire door de meseenheid een kwartslag tegen de wijzers van de klok in te draaien. 5) Opgelet: een slechte vergrendeling van het accessoire kan lekken veroorzaken 3- Draai het gemonteerde geheel (D of E) en plaats het op het motorblok. Het rode slotje (open) moet op één lijn staan met de gleuf in het motorblok. 6 - stand 1) 4- Draai het gemonteerde geheel (D of E) vervolgens een kwartslag tot het groene slotje (gesloten) verschijnt. 6 - stand 2) 5- Sluit het apparaat aan op het stopcontact en zet de snelheidskeuzeschakelaar (B) in de gewenste stand of geef enkele pulsen. Zet de snelheidskeuzeschakelaar (B) weer op “0” om het apparaat te stoppen. 6- Ontgrendel het accessoire door het een kwartslag tegen de wijzers van de klok in te draaien tot het rode slotje (open) verschijnt. Draai het om op het werkvlak voordat u de meseenheid (d2, e2) van de kom (F) ontgrendelt in de tegengestelde volgorde van de montage. * De kleur van de kom kan veranderen na het mengen van zeer harde ingrediënten: (kruidnagel, kaneel enzovoort). [. . . ] Maak de stukken kleiner of De stukken voedsel zijn te groot verminder de hoeveelheid of te hard. Plaats de pakking opnieuw en zorg ervoor dat de 3 plooien zichtbaar zijn zoals getoond in Fig. De meseenheid kan niet worden vergrendeld met De pakking (c2) is niet goed de pakking (c1+c2) op geplaatst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL BL305801

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL BL305801 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag