Gebruiksaanwijzing TEFAL 8141

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL 8141. Wij hopen dat dit TEFAL 8141 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL 8141 te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL 8141
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL 8141

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Het apparaat niet gebruiken: - als het apparaat gevallen is - als het snoer beschadigd is of slijtageplekken vertoont, Om elk risico te voorkomen, IS HET NOODZAKELIJK het apparaat in deze gevallen na te laten zien door onze technische dienst of service center (voor adressen, zie garantiebewijs) of ander erkend reparateur. Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor normaal huishoudelijk gebruik. Bij (semi-) professioneel of oneigenlijk gebruik of gebruik dat niet overeenkomt met de aanwijzingen in deze handleiding accepteert de fabrikant geen aansprakelijkheid en vervalt het recht op garantie. RECEPTEN Flensjes (voor 24 flinterdunne flensjes) 375 g bloem - 4 eieren - 1, 5 eetlepel plantaardige olie - 3/4 l melk of bier - 2 vingergreepjes zout Doe de bloem in de kom, breek de eieren in een kuiltje. [. . . ] Doe alle ingrediënten in een ruime kom. Meng het deeg met de deeghaken op snelheid 5 (of gebruik de turbo-toets op de PREPLINE 200). Het deeg in de vorm doen en afgedekt met een schone, vochtige doek op kamertemperatuur minstens 2 uur laten rijzen, tot het in volume verdubbeld is. Bestrijk de bovenkant van het deeg met de losgeklopte eierdooier. Korstdeeg (350 g) 200 g gezeefde bloem - 100 g koude boter - 0, 5 dl ijskoud water - snufje zout Doe alle ingrediënten in een ruime kom en meng alles met de deeghaken op snelheid 5 (of gebruik de turbo-toets op de PREPLINE 200). Zodra het deeg zich tot een bal vormt, de mixer uitzetten en het deeg uit de kom nemen. In plastic folie wikkelen en 1 tot 2 uur op een koele plaats laten rusten. Het deeg uitrollen en in een ondiepe vorm drukken. Her en der gaatjes in het deeg prikken met een vork en ca. Daarna vullen met een hartige vulling en afbakken. Voor 500 g deeg: 280 g bloem - 140 g zachte boter - 0, 7 dl water - snufje zout. Zanddeeg (voor een vlaaivorm van Ø 26 cm) 250 g bloem - 125 g zachte boter - 50 g basterdsuiker - 1 ei - snufje zout Doe alle ingrediënten in een ruime kom en meng alles met de deeghaken op snelheid 5 (of gebruik de turbo-toets op de PREPLINE 200). U krijgt een korrelig, niet-samenhangend deeg, dat u op een met bloem bestoven aanrecht samen moet kneden en uitrollen. Dit deeg is geschikt voor koekjes of een taartbodem. 20 minuten op 180°C lichtbruin bakken. Daarna vullen met een vulling van vers fruit (aardbeien, druiven, vruchten op siroop, enz. ). Deeg voor witbrood (300 g deeg) 200 g bloem - 1, 2 dl lauwe water - 7 g droge gistkorrels - 1 theelepeltje zout (4 g) De gist en het zout in het lauwe water oplossen. De bloem in een ruime kom doen en beetje bij beetje de gistoplossing toevoegen, terwijl u mengt met de deeghaken op snelheid 5 (of de turbo-toets op de PREPLINE 200). Blijven kneden tot u een elastisch deeg heeft, dat niet aan de handen kleeft. Bedek de kom met een schone, vochtige doek en laat het deeg een paar uur (het liefst een nacht) rijzen. Voor 600 g deeg: 400 g bloem - 2, 4 dl water - 15 g gist - 8 g zout. Cake (voor een cakevorm 26-28 cm) 200 g suiker - 1 zakje vanillesuiker (5 g) - snufje zout - 1 theelepel geraspte citroenschil - 200 g zachte boter of margarine - 4 eieren - 200 g gezeefde bloem De oven voorverwarmen op ca. [. . . ] 1 Bevestigen van de gardes of deeghaken De uiteinden van de gardes of haken in de openingen aan de onderzijde van de mixer steken. De gardes of haken aanduwen tot u een lichte klik hoort. De beide gardes en deeghaken zijn onderling verschillend. De garde en deeghaak met het veiligheidsrandje (H) hoort in de linkeropening (de grootste ope- ning). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL 8141

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL 8141 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag