Gebruiksaanwijzing TEFAL 78513

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL 78513. Wij hopen dat dit TEFAL 78513 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL 78513 te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL 78513
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL 78513

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] R www. tefal. com Wij danken u voor de aanschaf van dit Tefal apparaat. Lees aandachtig deze gebruiksaanwijzing en houd het binnen handbereik, ongeacht het model. Installatie Verwijder de verpakking, alle stickers en accessoires aan de binnen- en buitenkant van het apparaat. Maak voor het eerste gebruik de pannetjes, de lepel en de spatels schoon. Plaats het apparaat op een stevige ondergrond: vermijd gebruik op een onstabiele ondergrond. Het apparaat nooit direct op een kwetsbare ondergrond plaatsen (tafelkleed, gelakte of glazen tafel e. d. ). Plaats de bakplaat op het apparaat. Smeer de pannetjes met anti-aanbaklaag in met wat olie. [. . . ] 100 g kalfslever of eventueel varkenslever · 1 plak ui · wat gehakte · verse peterselie · 1 teentje knoflook · zout · peper · klontje boter De lever in blokjes snijden. De stukjes lever en ui toevoegen en bestrooien met peper en zout. Voorzichtig blijven omscheppen tot de lever gaar is. Het teentje knoflook boven het pannetje uitpersen en de gehakte peterselie toevoegen. Omscheppen en opdienen. Nederlands Roergebakken biefstukreepjes Recepten Vlees Gehaktsurprise · 500 g rundergehakt · verse peterselie · 2 uitgeperste teentjes knoflook · 1 gesnipperde ui · 2 verkruimelde beschuiten · 1 ei · zout · peper · boter om in te bakken Van tevoren bereiden : alle ingrediënten in een kom mengen en er kleine balletjes of ronde, platte schijfjes (hamburgers) van maken. De schaal met het vlees op tafel zetten zodat iedereen er naar behoefte van kan nemen. Zorg voor een verscheidenheid aan ingrediënten zoals gewassen en gesneden champignons, gesneden paprika, geraspte kaas, verse tuinkruiden, gedroogde kruiden en specerijen e. d. zodat iedereen naar eigen smaak en fantasie de gehaktballetjes of hamburgertjes kan "aankleden". De boter laten smelten in het pannetje en het gehakt samen met ingrediënten naar uw keuze gaarbakken. Biefstuk Stroganov · 40 g biefstuk · 1 tl gesnipperde ui · 5 plakjes champignon · 1 el droge witte wijn · 2 tl crème fraîche · 2 tl tomatenpuree · 2 tl mosterd · paprikapoeder · zout · peper · klontje boter De biefstuk in blokjes van 2 cm x 2 cm snijden. De boter laten smelten in het pannetje en de champignons en ui hierin bakken. Zodra de ingrediënten beginnen te kleuren, de blokjes vlees toevoegen. Goed omscheppen zodat het vlees aan alle kanten bruin kan bakken. De witte wijn, tomatenpuree en mosterd toevoegen. Alle ingrediënten goed mengen tot een saus en op smaak brengen met peper en zout. Afmaken met de crème fraîche en een mespuntje paprikapoeder. Kalkoenfilet met mosterd · ca. 100 g kalkoenfilet · 1 el mosterd · 2 tl crème fraîche · 2 el droge witte wijn · provençaalse kruiden (eventueel gemengde Italiaanse keukenkruiden) · zout · peper · klontje boter De kalkoenfilet in blokjes van 1 à 2 cm snijden en bestrooien met peper, zout en provençaalse kruiden. De blokjes vlees hierin aan alle zijden bruin bakken. De mosterd toevoegen en goed door het vlees heenscheppen. De crème fraîche en de witte wijn door het geheel roeren. Biefstuk cordon bleu · ca. 100 g biefstuk (dikte 1 cm) · 1 plakje gekookte ham · geraspte kaas · zout · peper · klontje boter De biefstuk in blokjes snijden. De boter laten smelten in het pannetje en de stukjes vlees hierin aan alle zijden bruin bakken. Vervolgens licht bestrooien met zout en met peper. [. . . ] Om de verdeling van het beslag te vergemakkelijken, raden wij u aan de beslaglepel na elke pannenkoek in een met water gevulde kom te dompelen. Halverwege de baktijd het pannenkoekje met de spatel keren. Eventueel kunt u nu reeds het pannenkoekje garneren. Het pannenkoekje nog even laten bakken en het met behulp van de spatel op een bord leggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL 78513

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL 78513 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag