Gebruiksaanwijzing TEFAL 1243 26-99

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing TEFAL 1243. Wij hopen dat dit TEFAL 1243 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing TEFAL 1243 te teleladen.


Mode d'emploi TEFAL 1243
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding TEFAL 124326-99

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Modellen met een thermostaat: Zet de thermostaat op de maximum stand. · Andere modellen: Het apparaat functioneert zodra de stekker in een stopcontact is gestoken. Verwarm het apparaat minimaal 20 en maximaal 30 minuten voor. Tijdens de eerste 10 keer dat u het apparaat gebruikt, is het aan te raden na het voorwarmen een scheutje plantaardige olie op de steen te schenken en dit met een zachte doek voorzichtig over de steen te verdelen. Dit beperkt aanbakken. Het grillen Na de voorverwarming is het apparaat gereed voor gebruik: Leder legt z'n plakjes vlees, vis of groenten op de steen en laat ze naar smaak grillen. Leg geen bevroren ingrediënten op de warme steen. [. . . ] Zet geen andere voorwerpen dan de pannetjes op de steen. Verwarm het apparaat niet langer voor dan 30 minuten: de steen wordt te heet om optimaal te grillen. Tijdens het verhitten kunnen er kleine scheurtjes in de steen ontstaan, dit komt door het natuurlijk uitzetten van de steen. Ze hebben geen effect op het goed functioneren van het apparaat en zijn dus geen reden voor reclamatie. Als het apparaat een paar keer gebruikt is, krijgt de steen een donkere blijvende verkleuring. Bij het eerste gebruik kan het apparaat een lichte geur verspreiden en wat rook afgeven. Raak de verhitte oppervlakken van het apparaat niet aan. Neem ongeveer 200 g van de ingrediënten per persoon: gebruik alleen verse producten (geen bevroren producten). Verwijder de pezen en het vet van het vlees. Snijd het vlees, de vis, de groenten en het fruit in plakjes of reepjes van ongeveer 1/2 cm dik en 5 tot 6 cm lang: het grillen van volledige stukken is niet de optimale manier om dit toestel te gebruiken. 1 2 Zet de thermostaat (afhankelijk van het model) op de juiste stand. Vervolgens veegt u de steen af met wat keukenpapier om etensresten te verwijderen. Vermijd water bij het schoonmaken van de steen, dit kan een schok veroorzaken. Enkele recepten Pierrade® van het platteland · plakjes rundvlees · kalfsmedaillons · mager lamsfilet · gevogelte Pierrade® op eenvoudige wijze · filet van gevogelte (kip of kalkoen) · kalfslapjes Pierrade® met zeevruchten · filet van zeeduivel of zeebaars · gamba's of zalm · St. Jacobsschelpen · medaillons van zeekreeft Pierrade® voor de fijnproever · gamba's · St. Jacobsschelpen · zalm of zeebaarsfilet · biefstuk of ossehaas · lamsfilet · kipfilet Pierrade® met vruchten · sinaasappel · appel · banaan · abrikoos Gebakken op de warme steen. Overgoten op het bord met warme chocolade, een vruchtensaus of slagroom. Sauzen Pittige mayonaise: roer door een kommetje mayonaise 2 mespunten fijngehakte Spaanse pepers. Saus met zure augurk: meng wat augurken met mayonaise. Tartaarsaus: neem 40 g zure augurken, 40 g kappertjes, 40 g witte uien en 1/4 van een bosje peterselie. Pikante mayonaise: roer door een kommetje mayonaise 1 dessertlepel fijngehakte sjalotjes, fijngesneden augurkjes, scherpe mosterd, 1 eetlepel tuinkruiden en peterselie. Roodbruine mayonaise: roer door een kommetje mayonaise 1 eetlepel tomatenpuree, 2 dessertlepels fijngesneden paprika en 1 eetlepel gehakte sjalotjes. [. . . ] Roodbruine mayonaise: roer door een kommetje mayonaise 1 eetlepel tomatenpuree, 2 dessertlepels fijngesneden paprika en 1 eetlepel gehakte sjalotjes. Met citroen: pers het sap van een halve citroen uit en meng dit met 1 eetlepel scherpe mosterd en 5 eetlepels crème fraîche. Kruidensaus: maak 1 bosje dille en 1 bosje peterselie goed fijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING TEFAL 1243

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding TEFAL 1243 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag