Gebruiksaanwijzing STRONG SRT L3250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing STRONG SRT L3250. Wij hopen dat dit STRONG SRT L3250 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing STRONG SRT L3250 te teleladen.


STRONG SRT L3250 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1332 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding STRONG SRT L3250

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2005, 13:17 'HXWVFK Wenn Sie die APS-Funktion vor dem Start abbrechen mchten, drcken Sie die TV-Taste. [. . . ] Das Bildmen wird am Bildschirm angezeigt: Drcken Sie die Taste , um die Farbintensitt zu erhhen. Drcken Sie die Taste Indexseite aufrufen Um die Seitennummer fr den Index aufzurufen (normalerweise Seite 100), drcken . Sie die Taste Teletext zusammen mit TVProgramm anzeigen Drcken Sie die Taste . Doppelte Texthhe einstellen Drcken Sie die Taste , um die obere Hlfte der Seite in doppelter Schrifthhe anzuzeigen. Drcken Sie die Taste erneut, um die untere Hlfte der Seite in doppelter Schrifthhe anzuzeigen. Um die gesamte Seite wieder in normaler Schrifthhe anzuzeigen, drcken Sie nochmals die Taste . [. . . ] Drcken Sie anschlieend die Taste SOURCE, um die richtige Signalquelle auszuwhlen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING STRONG SRT L3250

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding STRONG SRT L3250 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag