Gebruiksaanwijzing STRONG SRT 7505

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 7505. Wij hopen dat dit STRONG SRT 7505 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 7505 te teleladen.


STRONG SRT 7505 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1516 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   STRONG SRT 7505 (1141 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding STRONG SRT 7505

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wählen Sie die gewünschte Sprache mit den tu Tasten und die anderen Einstellungen mit den pq Tasten. [. . . ] Mit pq wählen Sie die gewünschte Aufnahme und mit OK starten Sie die Wiedergabe. Frequenz:  Geben Sie hier mittels 0 ~ 9 Tasten die gewünschte Frequenz ein. Symbolrate:  Geben Sie hier mittels 0 ~ 9 Tasten die erforderliche Symbolrate ein. Verwenden Sie die tu Tasten, um die gewünschte Sprache auszuwählen. [. . . ] Folgende Funktionen sind in diesem Menü möglich: Löschen Wählen Sie mit den pq Tasten die Aufnahme, die Sie löschen wollen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING STRONG SRT 7505

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding STRONG SRT 7505 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag