Gebruiksaanwijzing STRONG SRT 630 WS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 630 WS. Wij hopen dat dit STRONG SRT 630 WS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 630 WS te teleladen.


STRONG SRT 630 WS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3110 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   STRONG SRT 630 WS (3112 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding STRONG SRT 630 WS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die [BLAUE] Taste um die Registrierung zu löschen. [. . . ] Wählen Sie die Sprache, die Sie anzeigen wollen und drücken [OK]. Um die TimeShift Funktion zu nutzen, drücken Sie die [GRÜNE] Taste. Um die Zeitlupen Wiedergabe zu aktivieren (ohne Ton), drücken Sie die [ ] Taste. Drücken Sie die [4] Taste, um die Wiedergabe mit normaler Geschwindigkeit fortzusetzen. Drücken Sie die [4] Taste, um die Wiedergabe mit normaler Geschwindigkeit fortzusetzen. TimeShift Wiedergabe Wenn Sie die TimeShift Funktion aktiviert haben und die [AROUND] Taste drücken, springt die Wiedergabeposition um 10 Sek. [. . . ] Drücken Sie die [AROUND] Taste noch einmal, um die Wiederholfunktion zu deaktivieren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING STRONG SRT 630 WS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding STRONG SRT 630 WS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag