Gebruiksaanwijzing STRONG SRT 6126

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 6126. Wij hopen dat dit STRONG SRT 6126 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 6126 te teleladen.


STRONG SRT 6126 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1314 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding STRONG SRT 6126

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met behulp van deze gids zult u in staat zijn om enkele basis functies en mogelijkheden van uw Strong ontvanger te benutten. Wij raden u aan op de volledige gebruiksaanwijzing te downloaden via onze website www. Com zodat u optimaal gebruik kunt maken van alle geboden functies en mogelijkheden. [. . . ] n Sluit de kabel van de LNB in de schotel aan op de “LNB IN” connector op de achterzijde van de ontvanger. N Breng een Scart kabel aan tussen de TV scart op de achterzijde van de ontvanger en de Scart aansluiting op de TV. N Zet de TV en de satelliet ontvanger aan, schakel indien nodig uw TV naar EXT/AV mode m. 0 Snel kijken/ luisteren n Voor uw gemak hebben wij voor sommige landen de satelliet ontvanger voor-geprogrammeerd; U kunt direct genieten van beeld en geluid van ASTRA of HOTBIRD satelliet (afhankelijk van waar uw schotel op is uitgericht). N Indien uw schotel is uitgericht op ASTRA: De ontvanger zal opstarten op kanaal 1 (programma van ASTRA)en u zult beeld/geluid waarnemen. n Indien de schotel is uitgericht op HOTBIRD: De “NO SIGNAL” melding verschijnt op de TV. Gebruik de OP/NEER of [0-9] toetsen op de afstandsbediening van de ontvanger en kies het eerst beschikbare Hotbird kanaal. N Indien de schotel is uitgericht op een andere satelliet dan ASTRA of HOTBIRD; De melding “NO SIGNAL” wordt weergegeven op uw TV, u moet de ontvanger eerst kanalen laten zoeken. Opmerking: Indien de ontvanger NIET is voor geprogrammeerd start deze op met “Language settings”. In de menu modus kan de ontvanger u soms om een PIN code vragen, standaard is deze code ‘0000’. 1 Taal instellingen Standaard staat de menutaal ingesteld op Engels, om dit te wijzigen gaat u als volgt te werk: n Kies “Menu”, vervolgens “Installation” en selecteer “System set-up”. Toets Menu, selecteer “Installatie”, kies “Kanaal Instellingen” en kies OK om te bevestigen. N Satelliet: Selecteer “Satelliet” en kies de juiste satelliet uit de lijst, bevestig met OK. N LNB: Selecteer “LNB”, kies OK en het LNB installatie menu wordt weergeven. [. . . ] 2 motor, of geavanceerde opties uit het menu wil gebruiken, dan raden wij u aan om de volledige gebruiksaanwijzing te downloaden via onze website www. NUMERIEKE TOETSEN (0-9) Door een waarde in te geven schakelt de ontvanger direct naar het door u gekozen kanaal. Kanaal OP/NEER Schakelt steeds 1 programma op of neer (zappen tussen kanalen). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING STRONG SRT 6126

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding STRONG SRT 6126 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag