Gebruiksaanwijzing STRONG SRT 5300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 5300. Wij hopen dat dit STRONG SRT 5300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing STRONG SRT 5300 te teleladen.


STRONG SRT 5300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1029 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   STRONG SRT 5300 BROCHURE (499 ko)
   STRONG SRT 5300 BROCHURE (499 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding STRONG SRT 5300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] TV) in, en houdt deze 2 toetsen ingedrukt totdat de rode LED oplicht, laat nu beide toetsen los. OPMERKING: Indien u niet binnen 10 Sec een toets indrukt moet de gehele procedure opnieuw worden uitgevoerd. De volgende toestel toetsen zijn beschikbaar: voor uw TELEVISIE, voor uw VIDEO RECORDER, voor uw DVD-SPELER, voor uw SATELLIET ONTVANGER STRONG SRT 6152, 6155, 6355 (standaard toets) voor uw 2e : SATELLIET ONTVANGER / STB Als de door u ingevoerde code juist is (beschikbaar is in de database) dan zal de rode LED direct doven. [. . . ] OPMERKING: Indien u niet binnen 10 Sec een toets indrukt moet de gehele procedure opnieuw worden uitgevoerd. De afstandsbediening is correct geconfigureerd als het apparaat AAN en UIT gaat. Controleer voor de zekerheid nog enige andere functies (Bijv VOLUME -/+ ). Als het apparaat niet AAN of UIT schakelt of indien bepaalde functies niet werken, herhaal dan de bovenstaande stappen met gebruik van de volgende 3 cijferige code uit de lijst. Mocht het merk van uw apparaat niet voorkomen in de code lijst of mocht geen van de aanwezige codes naar behoren functioneren ; gebruik dan de automatische code zoek functie. 2. ( Bijv, uwTV, VCR, DVD, STB 1 of STB2) Toets tegelijkertijd de en de juiste TOESTEL knop in, en houdt deze 2 toetsen ingedrukt totdat de rode LED oplicht, laat nu beide toetsen los. www. strongsat. com 15 NL De volgende toestel toetsen zijn beschikbaar: voor uw TELEVISIE, voor uw VIDEO RECORDER, voor uw DVD-SPELER, voor uw SATELLIET ONTVANGER STRONG SRT 6152, 6155, 6355 (standaard toets) voor uw 2e : SATELLIET ONTVANGER / STB 3. Druk nu op de toets, de LED gaat nu knipperen als teken dat de afstands bediening in automatische code zoek mode staat. Druk steeds met een interval van ongeveer 2 Seconden op de toets, net zo lang totdat het apparaat UIT schakelt. VOL Left/Right ­ Volume harder of zachter en navigatie (Links en Rechts) in het OSD Menu in alle modes. OK ­ In SAT1 mode: Activeren van een commando in het OSD menu In view mode weergave van de kanalen lijst In VCR/DVD mode : starten van weergave 16. SAT ­ STB1 mode: Weergave van de lijst met geinstalleerde satellieten. BACK ­ In STB1 en DVD modes: 1 Stap terug in het OSD menu of Afsluiten van het OSD menu. PAGE / Plus-Minus ­ STB1 mode: Scrollen tussen pagina's Page+: volgende 10 items, Page-: vorige 10 items. AUDIO ­ STB1 mode: Weergave van de beschikbare audio tracks op het huidige programma. BlAUW ­ STB1 mode: De Blauwe kleur toets wordt gebruikt voor verschillende functies in het OSD menu TV mode: Helderheid verhogen 27. GEEL ­ STB1 mode: De Gele kleur toets wordt gebruikt voor verschillende functies in het OSD menu. [. . . ] GEEL ­ STB1 mode: De Gele kleur toets wordt gebruikt voor verschillende functies in het OSD menu. ROOD ­ STB1 mode: De Rode kleur toets wordt gebruikt voor verschillende functies in het OSD menu. GROEN ­ STB1 mode: De Groene kleur toets wordt gebruikt voor verschillende functies in het OSD menu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING STRONG SRT 5300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding STRONG SRT 5300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag