Gebruiksaanwijzing SONY ZS-BTY52

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY ZS-BTY52. Wij hopen dat dit SONY ZS-BTY52 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY ZS-BTY52 te teleladen.


SONY ZS-BTY52 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (309 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY ZS-BTY52 (316 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY ZS-BTY52

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 06 2 NL IT PL Om van beeld en geluid van hoge kwaliteit te kunnen genieten, gebruikt u een aansluiting via een High Speed HDMI-kabel  (niet bijgeleverd). Als uw tv niet uitgerust is met een HDMI ARC-aansluiting, hebt u ook een digitale optische kabel  (niet bijgeleverd) nodig om het geluid van de tv te kunnen beluisteren via de luidsprekers van het systeem. [. . . ] ΍  07 3 NL IT PL Om een settopbox, gameconsole of digitale satellietontvanger aan te sluiten, gebruikt u een HDMIkabel  (niet bijgeleverd). Voor FM-radio sluit u de bijgeleverde draadantenne aan en trekt u hem volledig uit voor de beste ontvangst. ΍  of /  oppure / lub 08 NL IT PL U kunt verbinding maken met het internet of een thuisnetwerk met behulp van een draadloos LAN of een LAN-kabel  (niet bijgeleverd). Com/ Sluit de netsnoeren  van de hoofdeenheid en de surroundversterker aan op een stopcontact. ΍  Met een breedbandrouter Verso un router a banda larga Z routerem szerokopasmowym  09 4 NL IT PL Sluit de kalibratiemicrofoon aan en plaats deze op uw normale zitpositie. Hiermee worden in het volgende deel de luidsprekers optimaal afgesteld zodat u kunt genieten van een perfecte surroundgeluidservaring. Raadpleeg ook de Gebruiksaanwijzing op de volgende website: http://support. ‚‚ Koppel het netsnoer los van het stopcontact en sluit het enkele minuten later weer aan. Het systeem voert het geluid van een tv-programma niet uit wanneer het is aangesloten op een settopbox. Na het controleren van de bovenstaande items en het oplossen van eventuele problemen, schakelt u de surroundversterker opnieuw in. Als de oorzaak van het probleem na het controleren van de bovenstaande items niet gevonden is, neemt u contact op met de dichtstbijzijnde Sony-dealer. ‚‚ regiocode van de disc komt niet overeen met die van het De systeem. [. . . ] ‚‚ regiocode van de disc komt niet overeen met die van het De systeem. Er Verwijder de disc en laat het hoofdtoestel ongeveer een half uur aan staan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY ZS-BTY52

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY ZS-BTY52 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag