Gebruiksaanwijzing SONY XS-LD126P5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY XS-LD126P5. Wij hopen dat dit SONY XS-LD126P5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY XS-LD126P5 te teleladen.


SONY XS-LD126P5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (721 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY XS-LD126P5 (885 ko)
   SONY XS-LD126P5 annexe 1 (698 ko)
   SONY XS-LD126P5 annexe 2 (697 ko)
   SONY XS-LD126P5 (885 ko)
   SONY XS-LD126P5 annexe 1 (698 ko)
   SONY XS-LD126P5 annexe 2 (697 ko)
   SONY XS-LD126P5 DATASHEET (172 ko)
   SONY XS-LD126P5 THIELE/SMALL PARAMETERS (425 ko)
   SONY XS-LD126P5 INSTALLATION/CONNECTIONS (3348 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY XS-LD126P5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u graag naar de addressen in de afzonderlijke service/garantie documenten. Verwijdering van oude elektrische en elektronische apparaten (Toepasbaar in de Europese Unie en andere Europese landen met gescheiden inzamelingssystemen) Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudelijk afval mag worden behandeld. [. . . ] Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwerkt, voorkomt u voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. de recycling van materialen draagt bij tot het vrijwaren van natuurlijke bronnen. Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. 100 W Weergave van de ultralage tonen via de 30 cm woofer Maximaliseer de laadruimte met de plaatsbesparende luidsprekerbehuizing Installeer dit product niet op een plaats waar het u of een andere bestuurder kan afleiden. Gebruik enkel de bijgeleverde montagehardware voor een veilige en stevige installatie. Vermijd het toestel te installeren op plaatsen waar het onderhevig kan zijn aan hoge temperaturen, zoals in direct zonlicht of in de hete lucht van de verwarming, of op plaatsen waar het kan worden blootgesteld aan stof, vuil of extreme trillingen. Controleer daarom vóór u de montagegaten gaat boren zorgvuldig de onderkant (onder de auto of in de koffer) van de montageplaats om er zeker van te zijn dat er op die plaats geen brandstofleiding, brandstoftank, elektrische bedrading enz. Kies een plaats waar geen brandstofleiding, brandstoftank of elektrische bedrading aanwezig is, want de metalen houders worden vastgemaakt met zelftappende schroeven. Als u schroeven gebruikt in plaats van schroeven , kunt u het apparaat beschadigen. [. . . ] Kies een plaats waar geen brandstofleiding, brandstoftank of elektrische bedrading aanwezig is, want de metalen houders worden vastgemaakt met zelftappende schroeven. Als u schroeven gebruikt in plaats van schroeven , kunt u het apparaat beschadigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY XS-LD126P5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY XS-LD126P5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag