Gebruiksaanwijzing SONY XS-L100P5M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY XS-L100P5M. Wij hopen dat dit SONY XS-L100P5M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY XS-L100P5M te teleladen.


SONY XS-L100P5M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (225 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY XS-L100P5M annexe 1 (226 ko)
   SONY XS-L100P5M INSTALLATION/CONNECTIONS (1148 ko)
   SONY XS-L100P5M annexe 1 (226 ko)
   SONY XS-L100P5M INSTALLATION/CONNECTIONS (1148 ko)
   SONY XS-L100P5M MARKETING SPECIFICATIONS (209 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY XS-L100P5M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De geauthoriseerde vertegenwoordiging voor EMC en produkt veiligheid is Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland. [. . . ] Verwijdering van oude elektrische en elektronische apparaten (Toepasbaar in de Europese Unie en andere Europese landen met gescheiden inzamelingssystemen) Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudelijk afval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwerkt, voorkomt u voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. Houd cassettes met opnames, horloges en magnetisch gecodeerde kredietkaarten uit de buurt van de luidsprekers om beschadiging door de luidsprekermagneten te vermijden. Let erop dat het membraan bij het installeren niet door aanraking of gereedschap wordt beschadigd. De subwoofer is zwaar en moet daarom stevig worden bevestigd op een dikke houten of metalen plaat. [. . . ] De subwoofer is zwaar en moet daarom stevig worden bevestigd op een dikke houten of metalen plaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY XS-L100P5M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY XS-L100P5M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag