Gebruiksaanwijzing SONY XS-HF167

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY XS-HF167. Wij hopen dat dit SONY XS-HF167 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY XS-HF167 te teleladen.


SONY XS-HF167 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1062 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY XS-HF167 INSTALACIÓN/CONEXIONES (701 ko)
   SONY XS-HF167 DATASHEET (330 ko)
   SONY XS-HF167 INSTALACIÓN/CONEXIONES (701 ko)
   SONY XS-HF167 INSTALATION/CONNECTIONS (3888 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY XS-HF167

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 000 Hz, ­ 12 dB/oct Gewicht Woofer: XS-HF167: Ongeveer 850 g per luidspreker XS-HF137: Ongeveer 820 g per luidspreker Tweeter: Ongeveer 130 g per luidspreker Passief scheidingsnetwerk: Ongeveer 210 g Bijgeleverde accessoires Onderdelen voor installatie Ontwerp en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ] Asegúrese también de que la rejilla del altavoz no esté en contacto con accesorios internos como, por ejemplo, los picaportes de las ventanillas y las puertas, los reposabrazos, los compartimentos para guardar objetos situados en las puertas, las luces o los asientos etc. Belast de luidsprekers niet constant met een vermogen dat het maximale ingangsvermogen overschrijdt. Houd bespeelde banden, horloges en persoonlijke credit cards met magneetcodes op afstand van het luidsprekersysteem om mogelijke beschadiging door de luidsprekermagneten te voorkomen. Opgelet Wanneer u de luidsprekers gebruikt in combinatie met een versterker of power booster met BTL (balanced transformerless) systeem, moeten de luidsprekerkabels direct worden verbonden met de luidsprekerkabels van de versterker. Indien de aansluiting gebeurt op bestaande luidsprekerkabels met een gemeenschappelijke # geleider voor het rechter- en linkerkanaal, is er mogelijk geen geluid hoorbaar en kan de versterker worden beschadigd. Als u geen geschikte inbouwplaats vindt, raadpleeg dan uw autodealer of de dichtstbijzijnde Sony dealer voordat u de luidsprekers gaat installeren. [. . . ] Zorg ook dat het luidsprekerrooster niet in contact komt met onderdelen in de auto, zoals raamslingers, deurknoppen, armleuningen, zijvakken van het portier, lampen of stoelen, enzovoort. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY XS-HF167

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY XS-HF167 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag