Gebruiksaanwijzing SONY XS-GTX120LT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY XS-GTX120LT. Wij hopen dat dit SONY XS-GTX120LT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY XS-GTX120LT te teleladen.


SONY XS-GTX120LT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (751 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY XS-GTX120LT (944 ko)
   SONY XS-GTX120LT (944 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY XS-GTX120LT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerking voor klanten: de volgende informatie is enkel van toepassing voor apparaten die verkocht worden in landen die de EU-richtlijnen in acht nemen De fabricant van dit product is Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. [. . . ] Het subwoofersysteem moet stevig worden gemonteerd om verwondingen te voorkomen bij plots remmen. Indien uw auto geparkeerd is in direct zonlicht en de temperatuur in de wagen aanzienlijk stijgt, laat het toestel dan afkoelen voor u het gaat gebruiken. De optimale prestaties hangen namelijk af van een goede stroomvoorziening. Houd voor veiligheidsredenen een matig geluidsvolume aan zodat u geluiden buiten de auto nog steeds kunt horen. Als de cassettespeler of de tuner geen voeding krijgt, controleer dan de aansluitingen. *2 Conditions de test : CEI 60268-5 (2003-05) *3 Conditions de test : A l'intérieur du véhicule *1 "Maximaal ingangsvermogen voor korte duur" kan ook "piekvermogen" genoemd worden. Plaats het uitstekende L-vormige deel van aan de zijkant van het toestel. Kies zorgvuldig de montageplaats zodat het toestel u niet stoort tijdens het rijden. [. . . ] Er is geen laagdoorlaatfilter ingebouwd in dit toestel; zorg er dus voor dat u vooraf de versterker aanpast waarmee u verbinding maakt (we raden een grensfrequentie aan van 30 - 500 Hz). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY XS-GTX120LT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY XS-GTX120LT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag