Gebruiksaanwijzing SONY XS-GTR120L INSTALLATION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY XS-GTR120L. Wij hopen dat dit SONY XS-GTR120L handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY XS-GTR120L te teleladen.


SONY XS-GTR120L INSTALLATION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (421 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY XS-GTR120L (755 ko)
   SONY XS-GTR120L (755 ko)
   SONY XS-GTR120L DATASHEET (162 ko)
   SONY XS-GTR120L THIELE/SMALL PARAMETERS (113 ko)
   SONY XS-GTR120L INSTALLATION/CONNECTIONS (226 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY XS-GTR120LINSTALLATION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerking voor klanten: de volgende informatie is enkel van toepassing voor apparaten die verkocht worden in landen die de EU-richtlijnen in acht nemen De fabricant van dit product is Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. [. . . ] Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. 5, 4 kg per luidspreker Bijgeleverde accessoires Onderdelen voor installatie XS-GTR100L Luidspreker 25 cm woofer, conustype Maximaal ingangsvermogen voor korte duur*1 1. 4, 2 kg per luidspreker Bijgeleverde accessoires Onderdelen voor installatie Ontwerp en technische gegevens kunnen zonder voorafgaande mededeling gewijzigd worden. *1 "Maximaal ingangsvermogen voor korte duur" kan ook "piekvermogen" genoemd worden. Belast de luidsprekers niet constant met een vermogen dat het maximale ingangsvermogen overschrijdt. Houd cassettes met opnames, horloges en magnetisch gecodeerde kredietkaarten uit de buurt van de luidsprekers om beschadiging door de luidsprekermagneten te vermijden. [. . . ] * In de nettovolumes is niet het luchtvolume opgenomen dat door de luidsprekers en de poort wordt verplaatst. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY XS-GTR120L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY XS-GTR120L zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag