Gebruiksaanwijzing SONY XB950BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY XB950BT. Wij hopen dat dit SONY XB950BT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY XB950BT te teleladen.


SONY XB950BT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1921 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY XB950BT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Meer informatie over de verbinding met andere BLUETOOTH-apparaten vindt u in " Koppelen en verbinden met een BLUETOOTH-apparaat". ) NFC NFC (Near Field Communication) is een technologie waarmee op korte afstand draadloze communicatie tussen verschillende apparaten, zoals smartphones en IC tags, mogelijk is. Dankzij de NFC-functie is datacommunicatie - bijvoorbeeld BLUETOOTH-koppeling - mogelijk door de NFC-compatibele apparaten samen aan te raken (d. [. . . ] volg de instructies op het scherm om de koppeling en verbinding te voltooien. U kunt het geluid selecteren van andere NFC-compatibele BLUETOOTH-apparatuur. Om het toestel te verbinden met de gekoppelde smartphone, voert u stap 4 uit. (Wanneer u de app "NFC eenvoudig verbinden" gebruikt, voer dan stappen 3 en 4 uit. Sluit het toestel op de opgestarte computer aan met de bijgeleverde micro-USB-kabel. Wanneer het toestel op de computer aangesloten is, begint het opladen en gaat de indicator (rood) branden. Het opladen is na ongeveer 4 uur voltooid en de indicator (rood) gaat automatisch uit. Houd de POWER-toets ongeveer 2 seconden ingedrukt terwijl het toestel is uitgeschakeld. Wanneer u op de hierboven afgebeelde toets drukt, is de werking mogelijk anders of werkt de functie niet. ˎˎ De geluidskwaliteit is bij het verlaten van de fabriek op de standaardfunctie (SBC hoge kwaliteit) gesteld. Wanneer u een met AAC of aptX compatibel BLUETOOTH-apparaat verbindt, kunt u de instelling als aangegeven in de Helpgids veranderen voor weergave met een betere geluidskwaliteit. Lees de Helpgids op uw computer of smartphone voor een gedetailleerde gebruiksaanwijzing van het toestel. ˎˎ U kunt het apparaat als een normale bedrade hoofdtelefoon gebruiken door de bijgeleverde hoofdtelefoonkabel te verbinden. Zorg ervoor dat u de L-vormige stekker in het weergaveapparaat steekt. ˎˎ Als u de hoofdtelefoonkabel aansluit wanneer het apparaat ingeschakeld is, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. profiel: HSP , HFP Druk op de -toets op het toestel als er een gesprek binnenkomt. [. . . ] En elk gebruik van deze merken door Sony Corporation vindt onder licentie plaats. ˎˎ Het merk aptX® en het aptX-logo zijn handelsmerken van CSR plc of van bedrijven binnen dezelfde groep en zijn mogelijk gedeponeerd in een of meerdere rechtsgebieden. Um die Elektro-Bassverstärker-Funktion auszuschalten, drücken Sie die Taste BASS BOOST erneut. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY XB950BT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY XB950BT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag