Gebruiksaanwijzing SONY XA-300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY XA-300. Wij hopen dat dit SONY XA-300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY XA-300 te teleladen.


SONY XA-300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (436 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY XA-300 (430 ko)
   SONY XA-300 (430 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY XA-300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de geautoriseerde vertegenwoordiger voor EMC en productveiligheid is Sony Deutschland GmbH , Hedelfinger Strasse 61 , 70327 Stuttgart , Duitsland. [. . . ] Voor onderhouds- of garantiekwesties kunt u de adressen gebruiken die in de afzonderlijke onderhouds- of garantiedocumenten worden vermeld. Verwijdering van oude elektrische en elektronische apparaten (Toepasbaar in de Europese Unie en andere Europese landen met gescheiden ophaalsystemen) Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudelijk afval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwijderd, voorkomt u voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. De cijfers in de lijst komen overeen met de cijfers in de instructies. Opmerking Voordat u het dubbelzijdige plakband bevestigt, moet u het oppervlak van het dashboard reinigen met een droge doek. Opmerking De microfoon draait op één as, zoals in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven. Type: Electret-condensator microfoon (alleen voor de aangegeven eenheid) Richtingskenmerken: Eén richting Gewicht: 25 g (alleen de microfoon) Afmetingen: 10, 5 × 24 mm (alleen de microfoon) [. . . ] Opmerking De microfoon draait op één as, zoals in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY XA-300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY XA-300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag