Gebruiksaanwijzing SONY WS-X10W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY WS-X10W. Wij hopen dat dit SONY WS-X10W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY WS-X10W te teleladen.


SONY WS-X10W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (116 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY WS-X10W SPEAKER WALL MOUNTING BRACKETS (WS-X10W) (115 ko)
   SONY WS-X10W SPEAKER WALL MOUNTING BRACKETS (WS-X10W) (115 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY WS-X10W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sicherheit Achten Sie darauf, dass die Wand, an der Sie die Montageplatte befestigen, ausreichend stark und tragfähig ist. [. . . ] Reiniging Maak de wandplaat en de plaatdeksel schoon met een zachte doek die licht bevochtigd is met een zacht zeepsopje. Gebruik geen schuursponsje, schuurpoeder of oplosmiddelen zoals thinner, benzine of alcohol. Met alle vragen of eventuele problemen met uw systeem kunt u steeds terecht bij uw dichtstbijzijnde Sony-handelaar. Lassen Sie die Installationsarbeiten unbedingt von qualifizierten Fachleuten ausführen und beachten Sie bei der Installation die nötigen Sicherheitsvorkehrungen. Gebruik met andere producten of voor andere doeleinden dan deze vermeld, kunnen tot schade of verwondingen leiden. Aan klanten U moet voldoende ervaring hebben om dit product te installeren. [. . . ] Bevestig de wandplaat () stevig aan de muur (zorg dat de muur dik genoeg is) met 2 of meer schroeven die voldoende lang zijn (M4 of Nr. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY WS-X10W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY WS-X10W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag