Gebruiksaanwijzing SONY WS-X10FB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY WS-X10FB. Wij hopen dat dit SONY WS-X10FB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY WS-X10FB te teleladen.


SONY WS-X10FB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (189 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY WS-X10FB ASSEMBLY INSTRUCTIONS (WS-10FB SPEAKER STANDS) (188 ko)
   SONY WS-X10FB ASSEMBLY INSTRUCTIONS (WS-10FB SPEAKER STANDS) (188 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY WS-X10FB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Mocht u vragen of problemen met uw systeem hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Sony handelaar. Pas de hoogte van de stang aan en bevestig vervolgens de luidspreker aan de standaard. Maak de twee schroeven bevestigd aan de stang los en pas de stang aan op een hoogte van 766 mm tot 980 mm. Nadat u de lengte van de stang hebt aangepast, bevestigt u de luidsprekerkabel opnieuw in de kabelhouder. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY WS-X10FB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY WS-X10FB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag