Gebruiksaanwijzing SONY WS-IS10F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY WS-IS10F. Wij hopen dat dit SONY WS-IS10F handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY WS-IS10F te teleladen.


SONY WS-IS10F : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2431 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY WS-IS10F (2420 ko)
   SONY WS-IS10F annexe 1 (2456 ko)
   SONY WS-IS10F (2420 ko)
   SONY WS-IS10F (2421 ko)
   SONY WS-IS10F annexe 4 (2456 ko)
   SONY WS-IS10F annexe 2 (2421 ko)
   SONY WS-IS10F annexe 1 (2421 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY WS-IS10F

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] de fabricant van dit product is Sony Corporation , 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo , 108-0075 Japan. [. . . ] De geauthoriseerde vertegenwoordiging voor EMC en produkt veiligheid is Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland. Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u graag naar de adressen in de afzonderlijke service/garantie documenten. Als u de standaard voor andere producten of doeleinden gebruikt dan deze die opgegeven zijn, kan dit schade of letsels veroorzaken. U kunt de hoek instellen voor de luidspreker in stap 1: verticaal of omhoog gericht. Kies eerst of u twee luidsprekerstandaards zult bevestigen aan de surround- of voorluidsprekers. Spreid een doek uit op de vloer zodat u de vloer niet beschadigt wanneer u de luidsprekers monteert. [. . . ] Spreid een doek uit op de vloer zodat u de vloer niet beschadigt wanneer u de luidsprekers monteert. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY WS-IS10F

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY WS-IS10F zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag