Gebruiksaanwijzing SONY VGP-PRZ10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VGP-PRZ10. Wij hopen dat dit SONY VGP-PRZ10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VGP-PRZ10 te teleladen.


SONY VGP-PRZ10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (129 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VGP-PRZ10 (377 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VGP-PRZ10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik alleen de netspanningsadapter en het netsnoer die bij dit apparaat geleverd zijn. [. . . ] Het gebruik van een foute kabel, zoals een telefoonkabel, kan leiden tot een overbelasting van de elektrische stroom die storingen, overmatige warmte of vuur kan veroorzaken in de netwerkpoort (LAN). Het is uiterst belangrijk dat u de poortbescherming van de poortreplicator opnieuw aanbrengt na de computer te hebben losgekoppeld van de poortreplicator. Wanneer u de DVI-D-poort van de poortreplicator gebruikt, selecteert u de modus SPEED of AUTO met de prestatiekeuzeschakelaar op uw computer. Verwenden Sie gegebenenfalls den Akku, die Port-Abdeckungen und die mitgelieferten Einschubschutzabdeckungen. Reinig het apparaat met een zachte, droge doek of een zachte doek die licht is bevochtigd met een mild zeepsopje. Gebruik geen oplosmiddelen, zoals alcohol of benzine, omdat deze de afwerking kunnen beschadigen. Voordat u de poortreplicator gebruikt, moet u deze gebruiksaanwijzing aandachtig doorlezen. Bewaar de gebruiksaanwijzing voor het geval u deze later nodig hebt als referentiemateriaal. [. . . ] 4 * Het aantal dat wordt bijgeleverd , verschilt afhankelijk van het land/de regio. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VGP-PRZ10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VGP-PRZ10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag