Gebruiksaanwijzing SONY VFA-49R1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VFA-49R1. Wij hopen dat dit SONY VFA-49R1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VFA-49R1 te teleladen.


SONY VFA-49R1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (642 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VFA-49R1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ό De filteradapter aan de camera bevestigen 1 Veeg vuil van de rand van de lens waar de u de basisring wilt bevestigen. [. . . ] Draai de verwijderaar tussen de basisring en de lenshouder en trek er langzaam aan om de basisring te verwijderen. Opmerkingen De verwijderde basisring kan niet opnieuw worden gebruikt omdat de hechtkracht is afgenomen. Voordat u dit product gebruikt, dient u deze handleiding grondig te lezen en te bewaren voor toekomstige naslag. < Kennisgeving voor klanten in de landen waar EU-richtlijnen van toepassing zijn >  Montar o adaptador de filtros na câmara 1 Remova a sujidade da armação da objectiva onde o anel de base será montado. Vragen met betrekking tot product conformiteit gebaseerd op EU-wetgeving kunnen worden gericht aan de gemachtigde vertegenwoordiger, Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, 70327 Stuttgart, Duitsland. Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u door naar de adressen in de afzonderlijke service of garantie documenten. [. . . ] Începeţi să utilizaţi camera din nou la aproximativ o zi după fixarea inelului de bază. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VFA-49R1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VFA-49R1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag