Gebruiksaanwijzing SONY VF-MPTA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VF-MPTA. Wij hopen dat dit SONY VF-MPTA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VF-MPTA te teleladen.


SONY VF-MPTA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (592 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VF-MPTA (542 ko)
   SONY VF-MPTA (545 ko)
   SONY VF-MPTA (542 ko)
   SONY VF-MPTA annexe 1 (545 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VF-MPTA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit kleurenfilter is bedoeld voor gebruik met een onderwaterbehuizing van Sony. [. . . ] Het volledige beeld kan rood worden in de volgende omstandigheden: ­ bij opnamen in ondiep water ­ bij gebruik van de flitser Zorg ervoor dat de riem niet beklemd raakt in de sluitklem van het onderwaterhuis, enzovoort. ⷠZorg dat de riem zich niet voor de lens bevindt wanneer u onderwateropnamen maakt. Plaats de kleurenfilter op de overeenkomende groefjes voorzien op het voorvenster van de onderwaterbehuizing zoals aangegeven in de afbeelding en maak de kleurenfilter eraan vast. Zorg dat er geen luchtbellen kunnen binnendringen in de ruimte tussen het kleurenfilter en de onderwaterbehuizing. [. . . ] Na gebruik dient u het kleurenfilter grondig te wassen met zoet water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VF-MPTA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VF-MPTA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag