Gebruiksaanwijzing SONY VF-MP5K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VF-MP5K. Wij hopen dat dit SONY VF-MP5K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VF-MP5K te teleladen.


SONY VF-MP5K : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (426 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VF-MP5K (318 ko)
   SONY VF-MP5K (318 ko)
   SONY VF-MP5K (311 ko)
   SONY VF-MP5K annexe 1 (320 ko)
   SONY VF-MP5K annexe 2 (320 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VF-MP5K

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kleurenfilter: Bij onderwateropnamen wordt de kleur blauw geaccentueerd. [. . . ] Zorg dat er geen luchtbellen kunnen binnendringen in de ruimte tussen het kleurenfilter en de onderwaterbehuizing. Indien er luchtbellen in deze ruimte zijn binnengedrongen, dient u deze te verwijderen door het kleurenfilter onder water los te maken en opnieuw te monteren. Houd het filter aan de boven- en onderkant vast zoals op de afbeelding is aangegeven en verwijder het filter door het naar u toe te trekken. opmerking Zorg dat de riem zich niet voor de lens bevindt wanneer u onderwateropnamen maakt. Setzen Sie die Streuscheibe gemäß dem in der Abbildung gezeigten Verfahren in die Streuscheibenhalterung im Vorderteil des Unterwassergehäuses ein. Volg de aanwijzingen zoals op de afbeeldingen is aangegeven en monteer de diffusor op de diffusormontage op de voorkant van de onderwaterbehuizing. [. . . ] Aan de filterset kleeft, dient u de filterset grondig te wassen met warm water. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VF-MP5K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VF-MP5K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag