Gebruiksaanwijzing SONY VF-67MP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VF-67MP. Wij hopen dat dit SONY VF-67MP handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VF-67MP te teleladen.


SONY VF-67MP : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (736 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VF-67MP DATASHEET (647 ko)
   SONY VF-67MP (647 ko)
   SONY VF-67MP DATASHEET (647 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VF-67MP

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het ronde PL-filter gebruiken Draai de ring van het ronde PL-filter terwijl u in de beeldzoeker of op het LCD-scherm van de camera kijkt. [. . . ] Veeg vingerafdrukken of andere vegen van de lens met een zachte doek die licht is bevochtigd met een mild zeepsopje. ) Wenn Sie die Stelle erreicht haben, an der die Lichtreflexion am geringsten bzw. Het filter en de beschermer zijn ontworpen voor een digitale camera van Sony (hierna de "camera" genoemd). Het filter en de beschermer moeten dezelfde diameter hebben als het camerafilter. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en bewaar de gebruiksaanwijzing voor het geval u deze later nodig hebt als referentiemateriaal. Als u het filter van de MC-beschermer wilt verwijderen, legt u een zachte doek over het filter en schroeft u het voorzichtig los. [. . . ] In dit geval verplaatst u de zoomfunctie naar de telestand tot het effect verdwijnt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VF-67MP

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VF-67MP zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag