Gebruiksaanwijzing SONY VF-62CPK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VF-62CPK. Wij hopen dat dit SONY VF-62CPK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VF-62CPK te teleladen.


SONY VF-62CPK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (754 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VF-62CPK (649 ko)
   SONY VF-62CPK (673 ko)
   SONY VF-62CPK (649 ko)
   SONY VF-62CPK annexe 1 (653 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VF-62CPK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze filterset is ontworpen voor alle Sony-camera's met een filtermaat van 62 mm diameter. [. . . ] * De camera waarop u de ronde PL-filter bevestigt, hoeft niet dezelfde te zijn als deze die afgebeeld is. De ronde PL-filter kan op de camera worden vastgemaakt met de beschermer reeds erop bevestigd. De ronde PL-filter gebruiken Kijk door de beeldzoeker (EVF) of naar het LCD-scherm van de camera en draai aan de ring van de ronde PL-filter. Wanneer er zo min mogelijk lichtreflecties zijn of wanneer de lucht dieper blauw wordt en de contouren van het landschap scherper omlijnd zijn, stopt u met draaien en begint u te filmen. De meest efficiënte hoek om reflecties te verwijderen is 30° tot 40° met de ronde PL-filter bevestigd. Zo zal er bijvoorbeeld nauwelijks enig effect zijn onder een hoek van 90° recht voor een reflecterend oppervlak. [. . . ] De ronde PL-filter moet worden bewaard op een plaats waar deze niet wordt blootgesteld aan hitte (meer dan 60°C) of volle zon omdat de ronde PL-filter door het coatingproces van de polariserende film tussen het optiekglas gevoelig is voor warmte en ultravioletstralen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VF-62CPK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VF-62CPK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag