Gebruiksaanwijzing SONY VF-58SC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VF-58SC. Wij hopen dat dit SONY VF-58SC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VF-58SC te teleladen.


SONY VF-58SC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2187 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VF-58SC (2171 ko)
   SONY VF-58SC (2171 ko)
   SONY VF-58SC annexe 2 (2172 ko)
   SONY VF-58SC annexe 1 (2172 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VF-58SC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze filterkit is ontworpen om te worden bevestigd op een digitale camera of videocamera. [. . . ] (zie afbeelding A ) *De camera waarop u het filter bevestigt, hoeft niet dezelfde te zijn als op de afbeelding. Vingerafdrukken en aanklevend vuil kunt u wegvegen met de Sony LCD reinigingsset of een zacht doekje, licht bevochtigd met een mild zeepsopje. Als u het filter gebruikt op een camera die automatisch wordt scherpgesteld, kan de afbeelding enigszins onscherp zijn. Als u het filter gebruikt op een videocamera en de filterring draait, kan het beeld enigszins onscherp zijn of kan het geluid van het draaien van het filter worden opgenomen. [. . . ] Het patroon op het oppervlak van het filterglas is geen vuil; het is een speciaal effectpatroon van het glas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VF-58SC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VF-58SC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag