Gebruiksaanwijzing SONY VCT-VPR100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-VPR100. Wij hopen dat dit SONY VCT-VPR100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-VPR100 te teleladen.


SONY VCT-VPR100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1034 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-VPR100 MARKETING SPECIFICATIONS (175 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-VPR100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let erop dat u hem niet ondersteboven aansluit anders kunt u het statief of de camera beschadigen. ˎˎBij het aansluiten van de aansluitkabel voor multi terminal op de multi terminal van de camera (als een (d) gevormd), lijnt u het -teken op de stekker uit met het -teken op de multi terminal. Het met kracht verkeerd om plaatsen van de stekker, veroorzaakt een storing. [. . . ] ˎˎNa gebruik van het statief,  haal de camera eraf,  sluit de poten en  zet het panhandvat terug naar de originele positie. ˎˎDraag het statief nooit als de camera eraan bevestigd is. ˎˎWanneer het statief vuil wordt, dient u deze te reinigen met een zachte doek die lichtjes is bevochtigd met een mild reinigingsmiddel. ˎˎNadat u het statief heeft gebruikt op het strandop op plaatsen die onderhevig raken aan zeebriezen, dient u deze te reinigen met een droge doek. Bepaal eerst de stand waarin u het pan/kantelhandvat wilt gebruiken met een normale greep (stand omlaag) of een omgekeerde greep (stand omhoog). (A) Met een normale handgreep gebruiken (stand omlaag) (B) Met een omgekeerde handgreep gebruiken (stand omhoog)  Maak de vergrendelschroef van het pan/kantelhandvat los. Ongeacht de kantelhoek van de zoomhendel, wordt zoomen altijd uitgevoerd op lage snelheid. ˎˎWanneer het POWER/REClampje rood knippert, wordt een waarschuwingsbericht weergegeven op de camera. Kenmerken VCT-VPR100 is een statief met een afstandsbedieningsfunctionaliteit voor camera’s. ˎˎAfstandsbediening ingebouwd in het pan/kantelhandvat waarmee u een Sony-camera met Multi Terminal, A/V R-aansluiting, LANC terminal/Remote Terminal, of REMOTE Terminal kunt bedienen. ˎˎAfstandsbedieningsfuncties omvatten basis opnamefuncties (POWER ON/OFF, opnemen van video/foto en zoomen) en SLOW ZOOM ON/OFF en rasterweergave ON/OFF-functies. U kunt de afstandsbediening gebruiken met een normale greep (stand omlaag) of omgekeerde greep (stand omhoog). (C) Met een normale handgreep gebruiken (stand omlaag) (D) Met een omgekeerde handgreep gebruiken (stand omhoog) 1 Maak de vergrendelschroef van het pan/kantelhandvat los. De horizontale stand afstellen: (E) Met een normale handgreep gebruiken (stand omlaag) (F) Met een omgekeerde handgreep gebruiken (stand omhoog) 4 Maak de vergrendelschroef van het pan/kantelhandvat los. Stel de poten van het statief af en de kantelhoek van uw camera volgens het rooster. de GRID LINE-knop is beschikbaar ongeacht de stand van de CONTROLschakelaar. [. . . ] Het apparaat aanzetten 1 Zet de camera aan en zet hem in de standby-stand. Let op Indien u de camera enige tijd in standby-stand houdt, dan gaat de camera automatisch uit. Om standbystand te hervatten, zet u de camera aan en drukt op op de POWER-knop (a) van de afstandsbediening. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-VPR100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-VPR100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag