Gebruiksaanwijzing SONY VCT-SCM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-SCM1. Wij hopen dat dit SONY VCT-SCM1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-SCM1 te teleladen.


SONY VCT-SCM1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (667 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-SCM1 ANNEXE 1 (2216 ko)
   SONY VCT-SCM1 ANNEXE 1 (2216 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-SCM1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u andere dan de bijgeleverde onderdelen gebruikt, kan het apparaat beschadigd raken of kunnen er onderdelen los komen te zitten. ˎˎMonteer het apparaat niet op een plaats waar het wordt blootgesteld aan regen of water, of op een plaats waar er overmatig veel vocht of stof aanwezig is. Als u het apparaat op de hierboven beschreven plaats installeert, kan dit een storing of letsel veroorzaken. [. . . ] ˋˋZachte materialen die gemakkelijk met een vinger ingedrukt kunnen worden enz. ˋˋEen ruw, korrelig oppervlak ˎˎDenk goed na waar u het apparaat wilt monteren. Oefen de montage indien nodig een aantal keer vooraleer u het vel daadwerkelijk aanbrengt. Mogelijk lukt het niet meer om het montagevel na het aanbrengen te verwijderen van het dashboard door de sterke kleefkracht ervan. Als u het montagevel met kracht verwijdert, kunt u het dashboard beschadigen of vervormen. ˎˎWacht na het aanbrengen van het montagevel op het dashboard 24 uur vooraleer u het bevestigingsstuk erop bevestigt. ˎˎAls u het montagevel van het dashboard verwijdert, gaat de kleefkracht ervan achteruit. Opmerkingen bij het gebruik van het montagevel ˎˎMontera inte enheten på platser som hindrar körfunktioner. Als de zuignap vuil wordt of bekrast raakt, zal de kleefkracht ervan achteruitgaan. ˎˎZorg ervoor dat de plaats waar u het bevestigingsstuk op het dashboard wilt aanbrengen proper is. Een vuil oppervlak zal de kleefkracht van de zuignap sterk doen achteruitgaan, waardoor het bevestigingsstuk mogelijk niet stevig zal geïnstalleerd zijn. ˎˎMerk op dat het zuignapbevestiging afhankelijk van het oppervlak een markering kan nalaten. ˋHorizontaal drukken op / trekken aan het lipje van het bevestigingsstuk. ˎˎDe zuignap kan beschadigd raken als u deze met kracht verwijdert, als u het bevestigingsstuk horizontaal met kracht probeert te bewegen terwijl het nog aan het dashboard bevestigd is, of als u het bevestigingsstuk met kracht horizontaal probeert te bewegen vooraleer u de zuignap volledig van het dashboard hebt verwijderd. In de winter of bij gebruik in een koude regio), lukt het mogelijk niet goed om de zuignap te verwijderen. ˎˎZorg ervoor dat er geen water in het bevestigingsstuk terechtkomt, aangezien dit voor storingen kan zorgen. [. . . ] ˎˎMonteer het apparaat niet op een plaats waar het uw gezichtsveld kan hinderen. het hinderen van uw gezichtsveld kan leiden tot een ongeval of letsels. ˎˎMonteer het apparaat niet op een plaats waar het de werking van een airbag kan hinderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-SCM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-SCM1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag