Gebruiksaanwijzing SONY VCT-RBM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-RBM1. Wij hopen dat dit SONY VCT-RBM1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-RBM1 te teleladen.


SONY VCT-RBM1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1007 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-RBM1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de hoge vorm (-1) gebruikt u ,  en  om het montagestuk te assembleren. [. . . ] Voor service- of garantiezaken verwijzen wij u door naar de adressen in de afzonderlijke service of garantie documenten. ȭ告表示の意味 Voorzorgsmaatregelen ˎˎLees zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen in deze gebruiksaanwijzing voordat u het montagestuk gebruikt. ˎˎMonteer het apparaat niet op een plaats waar het u kan hinderen tijdens het rijden. ˎˎMonteer het apparaat niet op een plaats waar het uw gezichtsveld kan hinderen. het hinderen van uw gezichtsveld kan leiden tot een ongeval of letsels. ˎˎLaat de camera niet gemonteerd achter op een fiets, in een auto enz. Als u het op een plaats met direct zonlicht, hoge temperatuur, vochtigheid of stof laat, kan de batterij barsten of lekken, wat tot letsels kan leiden. Als een kind een klein onderdeel inslikt of het apparaat laat vallen, kan dit leiden tot een ongeval of ernstige letsels. [. . . ] De afbeeldingen in deze Gebruiksaanwijzing kunnen verschillen van het werkelijke product. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-RBM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-RBM1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag