Gebruiksaanwijzing SONY VCT-R640

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-R640. Wij hopen dat dit SONY VCT-R640 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-R640 te teleladen.


SONY VCT-R640 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (554 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-R640 (551 ko)
   SONY VCT-R640 (551 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-R640

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De VCT-R640 is een statief voor een videocamera-recorder/ digitale fotocamera. [. . . ] Verriegeln Sie die Verriegelung für die Beinlängeneinstellung. Desbloquee las palancas de bloqueo del ajuste de longitud de las patas. Installeer een batterijpak, een "Memory Stick" en een videocassette in de videocamerarecorder/digitale fotocamera alvorens u die op het statief aanbrengt. 1 Trek de borgknop voor de camera-montageschoen geheel naar rechts en schuif de camera-montageschoen van de statiefkop af. Bij het aanbrengen van een videocamera-recorder zorgt u dat de camera-borgpen in de daarvoor bestemde opening (a) valt. Trek de borgknop voor de camera-montageschoen weer helemaal naar rechts en schuif de camera-montageschoen met de camera op de statiefkop. Druk dan de borgknop voor de camera-montageschoen naar links om de camera vast te zetten. Alvorens u de camera zijwaarts draait of omhoog/omlaag kantelt, moet u nog even controleren of de hoogtevergrendelknop wel stevig vast zit. [. . . ] Draai de borgknop voor de statiefkop los, klap de statiefkop naar rechts en draai dan de borgknop voor de statiefkop weer vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-R640

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-R640 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag