Gebruiksaanwijzing SONY VCT-R100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-R100. Wij hopen dat dit SONY VCT-R100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-R100 te teleladen.


SONY VCT-R100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (772 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-R100 (698 ko)
   SONY VCT-R100 (704 ko)
   SONY VCT-R100 (698 ko)
   SONY VCT-R100 annexe 2 (702 ko)
   SONY VCT-R100 annexe 1 (702 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-R100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats het batterijpak, de "Memory Stick" en een videocassette, enzovoort in de digitale fotocamera/videocamera voordat u deze op het statief plaatst. [. . . ] 5 Beweeg de zwenkhandgreep naar boven of naar beneden om de digitale fotocamera/ videocamera in de gewenste positie te plaatsen. Gebruik de zwenkvergrendelknop of kantelvergrendelknop niet om de zwenk- of kantelweerstand aan te passen. Draai de vergrendelknop los voordat u de digitale fotocamera/ videocamera zwenkt of kantelt. Draai de borgknop voor de statiefkop los, beweeg de statiefknop naar rechts en draai de borgknop weer vast. Draag nooit het statief mee zolang er een digitale fotocamera/ videocamera op is bevestigd. Afhankelijk van de opstelling bestaat het gevaar dat de digitale fotocamera/videocamera de statiefpoot raakt. [. . . ] 90 graden omlaag, 60 graden omhoog Desbloquee las palancas de bloqueo del ajuste de longitud de las patas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-R100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-R100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag