Gebruiksaanwijzing SONY VCT-MP1K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-MP1K. Wij hopen dat dit SONY VCT-MP1K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-MP1K te teleladen.


SONY VCT-MP1K : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (562 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-MP1K (316 ko)
   SONY VCT-MP1K (466 ko)
   SONY VCT-MP1K (316 ko)
   SONY VCT-MP1K (316 ko)
   SONY VCT-MP1K annexe 2 (318 ko)
   SONY VCT-MP1K annexe 1 (318 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-MP1K

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De VCT-MP1K is de armset die gebruikt wordt om de Sony videolamp HVL-ML20 te bevestigen aan de Sony onderwaterbehuizing MPK-P1. [. . . ] Nadat u de armset in zee hebt gebruikt, moet u deze met zoet water (leidingwater, enz. ) wassen om eventueel zout en zand te verwijderen , en vervolgens droogt u de armset af met een droge , zachte doek. Het wordt aanbevolen de armset gedurende 30 minuten in zoet water onder te dompelen. Indien zout op de armset achterblijft, kunnen de metalen delen ervan beschadigd raken of beginnen te roesten. , op de armset terecht is gekomen, wast u deze grondig schoon met warm water. Voorgaande schoonmaakwerkzaamheden dienen iedere keer nadat de armset is gebruikt te worden uitgevoerd. Gebruik geen verdunner, benzeen, alcohol of andere oplosmiddelen, omdat deze de afwerklaag kunnen aantasten. Steek het uiteinde van de arm in de bevestiging aan de onderkant van de videolamp HVL-ML20 en zet deze stevig vast met behulp van de draaiknop. [. . . ] (F) 3 Draai de draaiknop bovenaan de arm los, trek de schuifarm uit totdat deze stopt, en draai vervolgens de draaiknop weer vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-MP1K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-MP1K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag