Gebruiksaanwijzing SONY VCT-CGR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-CGR1. Wij hopen dat dit SONY VCT-CGR1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-CGR1 te teleladen.


SONY VCT-CGR1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (439 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-CGR1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 160 g Befestigungsschraubenbohrungenb (1/4-20UNC) 35 Bohrungen Gewindesteigung: 10 mm Mitgeliefertes Zubehör: Käfig (1), Kamerabefestigungsschraube (2) (eine angebracht, eine zum Austausch mitgeliefert), Anleitungen VCT-CGR1 © 2017 Sony Corporation Printed in China Tip U kunt de tijd dat u ononderbroken kunt opnemen verlengen door [Temp. [. . . ] € Als er geen camera is bevestigd in dit apparaat, kan het blokje dat de camera vastklemt los raken wanneer u de schroef in de richting draait die staat aangegeven met het cijfer . Als het blokje onverhoopt los raakt, moet u het terugdoen op zijn plaats, vasthouden en dan de schroef in de richting draaien die staat aangegeven met het cijfer . € Wanneer er een camera is bevestigd in dit apparaat, kan de Bluetooth communicatie van/naar de camera worden gestoord. € Wanneer er meerdere verbindingen tot stand zijn gebracht tussen camera’s en een smartphone via Wi-Fi, is het, mede afhankelijk van de opstelling van de camera’s en de verbindingsomstandigheden, mogelijk dat de communicatie onbetrouwbaar kan worden door dit product aan een van de camera’s te bevestigen. Raadpleeg voor details over het gebruiken van meerdere verbindingen tegelijk de handleidingen van de camera’s in kwestie. € Wanneer u een statief aan dit apparaat bevestigt, moet u er een gebruiken met een schroef die niet langer is dan 5, 5 mm. [. . . ] Technische gegevens Gewicht: Ongeveer 160 g Bevestigingsschroefgaten (1/4-20UNC) 35 gaten Maat bevestigingsgat: 10 mm Meegeleverde items: Behuizing (1), Schroef voor de bevestiging aan de camera (2) (één bevestigd, één meegeleverd als reserve), Set gedrukte documentatie 主な仕様 質量:約160 g 取り付けネジ穴 (1/4-20UNC)35箇所 取り付けネジ穴のピッチ:10 mm 同梱物: ケージ 、 (1)カメラ固定ネジ (装着済み1、 (2) 予備1) 、 印刷 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-CGR1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-CGR1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag