Gebruiksaanwijzing SONY VCT-BPM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-BPM1. Wij hopen dat dit SONY VCT-BPM1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-BPM1 te teleladen.


SONY VCT-BPM1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1662 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-BPM1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Trek de schouderriem van de rugzak stevig aan zodat de rugzak zo dicht mogelijk bij uw lichaam aansluit. Als de schouderriem niet aangespannen is, zal dit de beelden negatief beïnvloeden. [. . . ] € Maak het andere uiteinde van de riem van het montagestuk vast aan de sleuven aan de zijkanten van het montagestuk (zie afb. ) van de riem (klittenband) vastmaakt onder het klepje van de stabilisatieplaat. € Zorg ervoor dat u bij het dragen van de rugzakbevestiging uw kledij niet beschadigt met de convexe kant  (zie afb. Ό) • U kunt onderwerpen boven u opnemen door de armkit om te draaien. Keer de armkit om en bevestig hem op de bevestigingsklem, bevestig ze daarna weer op het montagestuk. € Als uw camera over een functie voor verticaal kantelen beschikt, zet u deze op [FLIP] (verticaal kantelen). Als u andere dan de bijgeleverde onderdelen gebruikt, kan dit apparaat beschadigd raken of kunnen er onderdelen los komen te zitten. Als u de camera laat liggen op een plaats die blootgesteld wordt aan direct zonlicht of op een warme of vochtige plaats, kan de batterij gaan lekken of barsten, met mogelijke verwondingen tot gevolg. € Volg de instructies in deze handleiding om de camera en het montagestuk stevig te bevestigen. Als deze niet stevig bevestigd zijn, kunnen de camera en/of het montagestuk vallen, wat kan leiden tot een ongeval of letsels. € Wegens trillingen, schokken, vallen, hitte, direct zonlicht, vuil, fijne deeltjes van stenen, stof, regen of water enz. kunnen er vlekken , krassen en beschadigingen ontstaan op de montageapparatuur. [. . . ] kunnen er vlekken , krassen en beschadigingen ontstaan op de montageapparatuur. € De gemonteerde apparatuur werkt mogelijk niet goed wegens trillingen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-BPM1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-BPM1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag