Gebruiksaanwijzing SONY VCT-AMP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-AMP1. Wij hopen dat dit SONY VCT-AMP1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-AMP1 te teleladen.


SONY VCT-AMP1 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (745 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-AMP1 ANNEXE 1 (740 ko)
   SONY VCT-AMP1 ANNEXE 1 (740 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-AMP1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Houd de vergrendelingsgreep vast en draai deze naar rechts om hem stevig te vergrendelen. Opmerkingen ˎˎWanneer u de lengte afstelt dient u erop te letten dat uw hand waarmee u de vergrendelingsgreep vasthoudt, niet vast komt te zitten. [. . . ] ˎˎDe totale gewichtslimiet van de camera en accessoires die kan worden bevestigd is 250 g. ˎˎWanneer u de camera monteert of verwijdert, dient u de vergrendelknop van de monostatiefkop stevig vast te maken en in te stellen. Bevestig geen accessoires aan de camera als u deze op de monostatiefkop heeft gemonteerd. ˎˎBevestig de camera niet direct aan de bevestigingsschroef van het monostatief. ˎˎWanneer u dit apparaat gebruikt, dient u altijd uw hand door de handriem te steken. ˎˎMaak de delen stevig vast zoals de vergrendelknop van de monostatiefkop, de montageschroef van de camera en de bevestigingsschroef, en draai de afstelvergrendeling van de beenlengte stevig vast. ˎˎWanneer u het monostatief wil verlengen of inkorten, moet u erop letten dat uw vingers etc. Kinderen kunnen losse onderdelen inslikken en vallende onderdelen kunnen letsel veroorzaken bij kinderen. ˎˎDit apparaat niet stevig schudden of rondslingeren wanneer het is verlengd. Als u dit doet kan dat de camera en het apparaat beschadigen en ook resulteren in persoonlijk letsel of andere schade. Let er ook op dat u niet tegen personen of dingen in de nabijheid stoot. ˎˎGebruik dit apparaat niet als er zich direct onder de camera een persoon of ding bevindt. Indien de camera niet op de juiste wijze is gemonteerd en eraf valt, kan deze u of een andere persoon verwonden of schade veroorzaken. ˎˎVeeg vuil af met een zachte doek die lichtjes is bevochtigd met een mild reinigingsmiddel en veeg het daarna af met een droge doek. [. . . ] Copiii pot înghiți piesele desprinse, iar piesele căzute îi pot răni. Nisipul sau pietrişul pot rămâne în picior şi pot provoca deteriorări când se reglează lungimea acestuia. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-AMP1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-AMP1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag