Gebruiksaanwijzing SONY VCT-55LH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing SONY VCT-55LH. Wij hopen dat dit SONY VCT-55LH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing SONY VCT-55LH te teleladen.


SONY VCT-55LH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (506 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   SONY VCT-55LH DATASHEET (165 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding SONY VCT-55LH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Regel de hoogte van het statief door de poten langer of korter te maken. Als het statief niet hoog genoeg is, kunt u ook de onderkant van de poten gebruiken. [. . . ] Als het statief niet hoog genoeg is, kunt u ook de onderkant van de poten gebruiken. De camerabevestigingsschoen komt bij het ontgrendelen automatisch los van het statief zodat de camcorder kan vallen wanneer u hem niet vastneemt. Nadat u het statief hebt gebruikt, moet u de camcorder verwijderen, de poten sluiten en de zwenkhendel in de uitgangspositie zetten. Nehmen Sie nach Gebrauch des Stativs die Videokamera ab, klappen Sie die Beine des Stativs zusammen, und klappen Sie den Schwenk-/Neigearm in die Ausgangsposition. Plaats een accu en een cassette in de camcorder alvorens deze op het statief te bevestigen. 1 Draai de blokkeerhendel van de camerabevestigingsschoen naar links om de camerabevestigingsschoen los te maken. Zooming Draai de zoomhendel [c] naar de T-zijde voor tele-opnamen (onderwerp lijkt dichterbij), en naar de W-zijde voor groothoekopnamen (onderwerp lijkt verderaf). Afhankelijk van het type camcorder gaat het zoomen sneller naarmate u verder aan de zoomhendel draait. Maximum belasting 5 kg Zwenkhoek 360 graden Kantelhoek 90 graden op, 70 graden neer Pootsegmenten 3 segmenten Afstandsbediening Functies: opname start/stop, wacht/vergrendeld, zooming Snoerlengte: ong. Regel de positie van de camcorder met behulp van de zwenk/kantel-hendel. Regel de positie van de camcorder met behulp van de zwenk/kantel-hendel. Dit merkteken geeft aan dat dit een origineel accessoire is dat bij onze apparatuur past. [. . . ] Regel de positie van de camcorder met behulp van de zwenk/kantel-hendel. Dit merkteken geeft aan dat dit een origineel accessoire is dat bij onze apparatuur past. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING SONY VCT-55LH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding SONY VCT-55LH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag